‘Zam Duvarı’na yaz yaz bitmiyor!

‘Zam Duvarı’na yaz yaz bitmiyor!
21 Şubat 2022 10:08

Selçuk’ta vatandaşlar zamları CHP Selçuk Gençlik Kolları tarafından kurulan “Zam Duvarı’nda” protesto etti. Pazar yerinde düzenlenen “Zam Duvarı” eyleminde vatandaşlar elektrikten doğal gaza, gıdadan akaryakıta günlük hayatı zorlaştıran zamlara tepkilerini dile getirdiler.

 

 

 

CHP Gençlik Kolları tarafından 81 ilde yapılan “Zam Duvarı” eylemi Selçuk’ta da gerçekleşti. Eyleme CHP Gençlik Kolları üyelerinin yanı sıra CHP Belediye Meclis Üyeleri, kadın kolları üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Vatandaşlar Zam Duvarı’na faturalarını yapıştırarak, sloganlar yazarak zamları protesto ettiler.

 

 

#ZamlarGeriAlınsın sloganıyla düzenlenen eylem ile ilgili açıklama yapan CHP Selçuk Gençlik Kolları Başkanı Mithatcan Durur; “Bugün burada toplanma amacımız, tüm vatandaşlarımızın ortak derdi olan, iğneden ipliğe, yaşam koşullarımızı her alanda zorlaştıran fahiş zamlarla ilgili tepkimizi ortaya koymak ve Selçuk halkının yanında olduğumuzu göstermektir. Gençlik Kolları Genel Merkezimizin 81 ilde düzenlemiş olduğu bu kampanyaya destek olan vatandaşlarımız zam duvarımızda fahiş zamlara tepki göstererek; bu gidişata sandıkta cevap vereceklerini söylediler” dedi.

cee47f91-be8f-443a-997b-2b9242eb1768

zam duvarı

zam dvr

zm duvarı