Yeni ses kaydı Egemen Bağış’tan! Bağış, CHP’li vekili böyle önerdi: Yırtık dondan fırlar gibi her şeye fırlar

Yeni ses kaydı Egemen Bağış’tan! Bağış, CHP’li vekili böyle önerdi: Yırtık dondan fırlar gibi her şeye fırlar
11 Mart 2014 16:46

Hükümet Cemaat savaşında yeni ses kayıtları gelmeye devam ediyor. Ses kaydı daha önce kayıtları yayınlayan Haramzadeler hesabından yayınlandı.

 

Konuşma yolsuzluk ve rüşvet operasyonu kapsamında hakkında yakalama kararı çıkarılan Ciner Grubu yöneticisi Mehmet Fatih Saraç ile eski AB Bakanı Egemen Bağış arasında.

 

CHP’Lİ KONUŞTUR ÇAKALIM

 

Mehmet Fatih Saraç, Habertürk’te bayramda konuşacak AKP’li isim bulamadıklarından yakınırken, Bağış, bayramda konuşma yapmanın doğru olmadığını söylüyor. Saraç’tan CHP’li birini konuşturmasını karşılığında kendilerinin “Türkiye’nin değerleriyle barışık değil, bak bayramda konuştu” şeklinde CHP’ye çakacaklarını söylüyor.

 

Saraç “kafası en az çalışan CHP’li kimse onu çıkarayım” ifadeleriyle Bağış’a isim sorarken, Egemen Bağış “Umut Oran falan meraklıdır, o yırtık dondan çıkar gibi her şeye fırlar” ifadelerini kullanıyor.

 

 

ORAN’A “ŞEREFSİZ” HAKARETİ

 

Saraç, Umut Oran’ı çıkaracaklarını söylerken, Bağış, Oran için “şerefsiz” ifadesini kullanıyor. Oran’ın Show TV’nin Ciner’e satışıyla ilgili açıklamaları nedeniyle ikinci bir isim soran Saraç’a Oran, Osman Korutürk adını veriyor.

 

 

Ancak bu ses kayıtları gösteriyor ki AKP’nin basına müdahalesinin ötesinde Habertürk’te programlara katılacak isimlere bile Bakanlar karar veriyormuş.