Yeni Açılan Okey Sitesinde Sen de Hemen Okey Oyna

Yeni Açılan Okey Sitesinde Sen de Hemen Okey Oyna
2 Aralık 2020 11:22

Okey Oyna, sitesinde okey oynamanın püf noktalarını öğreneceksiniz. Eğer okey oynamayı bilmiyorsanız size bu yazımızda ayrıntılı bir biçimde bunu öğreteceğiz. Okey 106 taş etrafında ve 4 tane ıstaka ile beraber oynanan bir grup oyunudur. Bu oyun için en az 2 kişi gerekir lakin genelde dört kişi oynanılır. Taşlar masaya dökülür ve karıştırılır. Bu taşlar 5’li sıralar halinde 105 tanesi dizilir ve 106. Olan tek taş kenarda bırakılır bu sayede okey döndükçe bu taş kalmış olur. Bu da eksiği kapatacaktır. Dağıtıcı zar atışı ile kimin nasıl başlayacağını seçer. Okey taşlarının her biri ikilidir. Birinden varsa diğerini bulup diziyi tamamlamanız ve bu sırada sizin için gereksiz olan taşlardan kurtulmanız gerekir. Okey oyna ile stratejik bir şekilde yavaş yavaş sizin için gereksiz taşlardan kurtulabilirsiniz.

 

Kaliteli Okey Oyunu ile hemen Başla!

 

OkeyOyna, hem dışarıda cafe ya da kahvehanelerde oynayabileceğiniz hem de internette seçtiğiniz bir site aracılığı ile de oynanabilecek bir masa oyunudur. Okey oyunu esnasında dikkat etmeniz gereken bazı belli başlı kurallar vardır. Bunların başında gösterge kullanımı gelir. Okey için gösterge taşı, dağıtıma başlanmadan önce belirlenmiş olan taşın başka bir eşi olarak görev yapar. Gösterge taşının oyunda kullanılabilmesi için ilk oyunda okey taşının bir kişinin elinde olması gerekir. Masanın ortasındaki taşlardan biri çekilir ve yalancı okey de artık kullanılamaz.

 

Online Okey Olarak Çevrim içi Rakiplerini Hemen yen.

 

Canlı Okey Oyna oyunu oynamak isterseniz mobil tabanlı uygulamamızı Google Play ya da App Store’dan indirebilir ve ya masaüstünden tarayıcınızdan açtığınız seçtiğiniz bir canlı okey oyunu oynama sitesinden okey oynayabilirsiniz. Stresli ve uzun bir günün ardından kafanızı dağıtmak için oyun oynayabilirsiniz. Komplike oyunlardan ziyade stratejik okey oyunu oynarsanız hem dikkatinizi başka bir şeye vermiş olur hem de kafanızı günün yorgunluğu ve yoğunluğundan kurtarmış olursunuz. Oyun sırasında kazandığınız puanları bir diğer oyunlarda kullanabilirsiniz ve ya hesabınızı belli bir puan dahilinde Premium üyeliğe çıkarabilirsiniz. Ücretsiz okey ya da ücretli bir şekilde tercihinize göre nereden oynayacağınızı rahatlıkla seçebilirsiniz.

 

Yeni açılan bu okey sitesinde sizlerde hemen okey oynamak istiyorsanız. OkeyOyna.Site Adresini ziyaret ederek hemen okey oynaya bilirsiniz.