Yeğeninin SGK kaydı ortaya çıktı!

Yeğeninin SGK kaydı ortaya çıktı!
4 Ağustos 2019 09:16

Gazeteci İsmail Saymaz, AKP’li Ağrı Belediyesi Başkanı Savcı Sayan’ın belediyede çalışmadığını iddia eden yeğeni Taylan Sayan’ın SGK kaydını paylaşarak Ağrı Belediyesi’nde hukuk işleri müdür vekilliği görevinde bulunduğu bilgisini açıkladı.

 

 

 

Saymaz, geçen günlerde kişisel sosyal medya hesabından, Ağrı Belediye Başkanı Sayan’ın, yeğenini belediyede işe aldığını ve özel kalem görevine getirdiğini ileri sürdü. Ağrı Belediyesi’ni arayarak özel kalemle görüşmek istediğini söyleyen gazeteci Saymaz, özel kalemin ismini sorduğunda “İbrahim Sayan” yanıtını aldığını da belirtti.

 

 

Saymaz, bu yaşananlar üzerine kendisine ulaşan Savcı Sayan’ın avukatı Taylan Sayan’ın da AKP’li Sayan’ın yeğeni olduğunu ve Ağrı Belediyesi’nde çalıştığını söyledi. Saymaz Twitter’dan yaptığı paylaşımda, avukat Taylan Sayan’ın “Belediyede çalışmıyorum” dediğini ifade etti. Bunun üzerine SGK kayıtlarına bakan İsmail Saymaz, Taylan Sayan’ın 18 Haziran’da avukat meslek koduyla Ağrı Belediyesi’nde işe alındığını açıkladı. Savcı Sayan, İsmail Saymaz ile aralarında geçen polemikte Saymaz’ın iddialarını kanıtlama şartıyla belediye başkanlığını bırakacağını da söylemişti.