Yazlık Bluz Modellerinde Farklı Modeller

Yazlık Bluz Modellerinde Farklı Modeller
25 Temmuz 2022 19:37

Yazlık bluz modelleri her sene farklı modellerde tasarımlarda üretimi yapılmaktadır.  Kolsuz ya da yarım kollu olabildiği gibi düşük kol modelleri de son derece yaygındır. Yazlık bluz modelleri içerisinde karpuz kollu tasarımlar oldukça yaygınlık kazanır. Önden düğmeli ya da kayık yaka tasarımlı olan yazlık bluz modelleri de son derece şık tasarımlıdır.

 

Yazlık bluz modelleri, pantolon ve eteklerle kombin edildiği gibi şortlarla da son derece şık duran tasarımlardır. Bluz modelleri arasında sade ve desensiz tasarımlar kadar, geometrik desenler ve etnik modeller de öne çıkar. Tunik şeklinde olan yazlık bluz tasarımları dar pantolon ve şortlarla son derece şık duracaktır.

Yazlık Bluz Modellerinde Zarif Tasarımlar

Yazlık bluz alacak olanlar için öne çıkan bazı mağazalar bulunur. Bu mağazaların tercih edilme nedenleri hem şık modelleri hem de farklı beden içerikleri olmasıdır. Crop şeklinde olan yazlık bluz tasarımları bu yaz en çok tercih edilen kıyafetlerdir. Beden ve model zenginliği ile https://www.mizalle.com/yazlik-bluz-modelleri yazlık kıyafet içerikleri ile önerilen mağazaların başında gelir.