Ünlü İşadamı Ölümden Döndü

Ünlü İşadamı Ölümden Döndü
30 Aralık 2011 09:36

Dubai İş Konseyi Başkanı İşadamı Süleyman Taşçı’nın cipi alev alev yandı

Dubai İş Konseyi Başkanı İşadamı Süleyman Taşçı’nın cipi alev alev yandı

 

Sarıyer’de Hummer marka cip sürücüsü Süleyman Taşçı’nın direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere daha sonra ağaca çarpıp karşı yöne geçti. Sürücü Süleyman Taşçı ambulans beklerken, kazadan yaklaşık 5 dakika sonra cip yanmaya başladı.

 

Kazadan küçük sıyrıklarla kurtulan Dubai İş Konseyi (Dubai Business Council) Başkanı İşadamı Süleyman Taşçı olay yerine gelen ambulans ile hastaneye kaldırıldı. Taşçı tedavisini ardından taburcu edildi.

Edinilen bilgiye göre kaza, Sarıyer Maslak Büyükdere Caddesi üzerinde saat 01.30 sıralarında meydana geldi. Süleyman Taşçı’nın kullandığı GE ST 1001 Almanya plakalı Hummer marka cip sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce bariyerlere daha sonra ağaca çarpıp karşı yöne geçti. Sürücü Taşçı kazadan küçük sıyrıklarla kurtuldu. Yaralı Taşçı, sağlık ekiplerinin gelmesini beklerken, kazadan yaklaşık 5 dakika sonra lüks cip yanmaya başladı.

HUMMER ALEV TOPUNA DÖNDÜ

Yangını görenler ellerindeki yangın tüpüyle olaya müdahale etmek istedi. Ancak yangının büyümesi nedeniyle araç alev topuna döndü. Olay yerine itfaiye ekipleri çağırılırdı.

İTFAİYE ARACI ARIZALANDI

İtfaiye ekibi yangına müdahale etmek istediği sırada, aracın su pompası arızalandı. İtfaiye ekipleriaraçtaki arıza nedeniyle yeni bir aracın gelmesini beklediler. Yeni itfaiye aracının gelmesiyle yanan araca müdahale edildi. Yaklaşık 40 dakikalık çalışmanın ardından yangın güçlükle söndürüldü. Otomobilin kazadan yaklaşık 5 dakika sonra yanmaya başladığını söyleyen çevredekiler, itfaiyenin teknik bir problemden dolayı su sıkamadığını dile getirdi. Aracın aşırı süratli olduğunu ifade eden görgü tanıkları, “Araç demir bariyerleri parçaladıktan sonra, ağacı kırıp karşı yöne geçti. Daha sonra yanmaya başladı.” dedi. Araç sürücüsü Süleyman Taşçı Şişli Etfal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

5 YIL İÇİNDE TÜRKİYE’YE 2.5 MİLYAR DOLARLIK BİR YATIRIM YAPACAKLAR

Birleşik Arap Emirlikleri ve Körfez ülkelerindeki kraliyet ailelerinin yatırımlarını desteklemek amacıyla kurulan Dubai İş Konseyi (Dubai Business Council) , Türk Başkanı Süleyman Taşçı, geçtiğimiz günlerde 5 yıl içinde Türkiye’ye 2.5 milyar dolarlık bir yatırım planladıklarını, ilk yatırımın ise Bodrum’da büyük bir turizm tesisi olacağını söylemişti.