Uludağ'da yıldızlar geçidi

Uludağ'da yıldızlar geçidi
29 Ocak 2013 11:55

Türkiye’nin en önemli kış turizm merkezlerinden Uludağ sömestir tatili ile birlikte üniversiteli ve sanatçıların akınına uğradı.

 

 

 

 

 

Hülya Avşar kızı Zeynep ile tatilin tadını çıkarırken, kar üstünde mangalda et pişiren Demet Akalın, Yalın ve Gülşen zirvede verdikleri konserlerle sevenlerini coşturdu. Sömestir tatili nedeniyle Uludağ’a kızı Zehra ile birlikte gelen Hülya Avşar, soğuk algınlığına rağmen moral, hem de enerji depoladığını söyledi. Tatil dönüşü çalışmalarına devam edeceğini söyleyen Avşar, “Mart ayından itibaren yoğun bir iş temposu beni bekliyor. Çalışmak benim için ibadettir. Okuma provalarına başladığım yeni albümüm, yaz aylarında çıkacak. Çok şükür onuncu şarkıyı da bulduk” diye konuştu.

DEMET AKALIN’IN MANGAL KEYFİ

Winterfest Festivali için Uludağ Grad Yazıcı Otel’le eşi Okan Kurt’la birlikte gelen şarkıcı Demet Akalın, konser öncesi Mandra Tesisleri’nde sucuk-ekmek partisi düzenledi. Üniversiteli hayranlarıyla kar üstünde sohbet eden Akalın, eşiyle birlikte mutlu görüntüler sergiledi. Akalın, konserinden önce gazetecilere uzun süreden bu yana İbrahim Tatlıses’in ‘Türkan’ şarkısına övgüler yağdırmasına çok sevindiğini belirterek, “Sanırım aradaki buzları yavaş yavaş eritiyoruz” dedi.

YALIN AÇIK HAVADA, GÜLŞEN KARİNNA’DA

Whitefest kapsamında akşam saatlerinde Açıkhava Biber sahnesinde konser veren Yalın, hareketli şarkılarıyla sevenlerini coşturdu. Gülşen ise, Karinna Otel’de verdiği konserde gördüğü ilgiden memnun olduğunu söyledi. Gülşen, sahneye, siyah elbisesi ve uzun çizmeleriyle çıktı.