UEFA’dan skandal e-mail için açıklama!

UEFA’dan skandal e-mail için açıklama!
7 Ekim 2015 17:42

Avrupa Futbol Federasyonları Birliği’ndan (UEFA), Hoollanda Milli, Takımı Teknik Direktörü Danny Blind’in Çek Cumhuriyeti’nin hocası Vrba’ye gönderdiği skandal e-mail hakkında açıklama yaptı.

 

 

EURO 2016’da Çek Cumhuriyeti ile Türkiye arasında oynanacak kader maçı öncesi Hollanda Teknik Direktörü Danny Blind’in Çeklerin antrenörü Vrba’ye e-mail göndemesi gündeme bomba gibi düştü. Bu mail, ‘teşvik’ iddialarını da beraberinde getirdi ve gözler bir anda UEFA ‘ya çevrildi.

 

 

UEFA’nın konu hakkında soruşturma başlatıp başlatmayacağı merak konusu olurken, Türkiye’nin gündemine oturan e-mail hakkında Sporx.com’a açıklama yapan UEFA yetkilileri, “Bu konuda herhangi bir soruşturma yapılmayacak” dedi.

 

 

Söz konusu e-posta’nın içeriği Blind ve Vrba dışında kimse tarafından bilinmiyor. Hollandalı teknik adam, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Amacım onları Türkiye’ye karşı motive etmek değildi. Çek futbolcuların zaten sahaya çıktıklarında ellerinden gelenin en iyisini yaptığını biliyoruz” şeklinde konuştu.