Tutuklanan FETÖ’cü danışmanı, CHP’li başkanın biri kovdu diğeri işe aldı!

Tutuklanan FETÖ’cü danışmanı, CHP’li başkanın biri kovdu diğeri işe aldı!
4 Eylül 2016 16:35

Aydın’ın CHP’li Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı’ın, FETÖ’den cezaevine konulan “danışmanı” Erkan Karaaslan’la olan sıkı-fıkı ilişkileri, finansal ölçeklerde de ortaya çıkarken, şok bir gelişme de; bir önceki CHP’li Belediye Başkanı Esat Altıngün’ün kibarca kovduğu (Emekliye ayırdığı) memur A.Ş. üzerinden yaşadığı belirtildi!

 

 

 

 

Gündem Otuzbeş

 

 

 

Erkan Karaaslan’ın Kuşadası Belediyesi üzerinde kurduğu FETOCU çark karşısında “teslim” bayrağını çektiği belirtilen Başkan Kayalı’nın, bir önceki dönem Belediye Başkanı Esat Altıngün’ün İnsan Hakları çerçevesinde “kovmadan” emekliye ayırdığı A.Ş. adlı memurun, bugün Başkan Kayalı tarafından FETÖ talimatları doğrultusunda “Başkan Yardımcısı” olarak atandığı, Gündem Otuzbeş’e ihbar edildi!

 

 

Gündem Otuzbeş, halen Kuşadası Belediye Başkan Yardımcısı A.Ş. hakkında yapılan ihbarı araştırıp/soruştururken, çok önemli FETÖ’cü izlere rastladı!

 

 

* Sayın Kayalı, FETÖ’cü Erkan Karaaslan’ın Kuşadası’nın, 5 yıllık geleceğini FETOCU zihniyete teslim edilmesini ön/ayak olan “emir eri” FETOCULAR kimlerdir?

 

 

* FETÖ’cü Erkan’ı size öneren Aydın BBB Özlem Çerioğlu ya da Kılıçdaroğlu’nun Özel kalem Müdürü Tuncay Ceylan mıdır? Ceylan, FETÖ’cü Erkan’ı kulağından tutarak mı getirdi size?

 

 

* “Topuklu Efe” Aydın BBB’nı, FETÖ’cü Erkan’a Aydın’ı teslim eden politikalarla CHP’ye katkı sağlarken (!) sizde; Topuklu Efe’nin izinde yürümeyi mi tercih ettiniz?

 

 

* Bugün, “Belediye Ablası” olarak ihbar edilen Başkan Yardımcınız A.Ş.’yi, size “işe almanız gerekli” diye dikte ettirten ve İçişleri Bakanlığı’ndaki işlerini çözen FETÖ’cü Erkan Karaaslan mıdır?

 

 

* Emekli memur A.Ş.’in bugün Belediyenizde “FETO ABLASI” olarak nitelendiriliyor olması, sizin CHP’li olmanızı rahatsız ediyor mu?

 

 

* Bedel ödeyerek oturduğunuz belli olan o Kuşadası Belediye Başkanlığı koltuğunda; Kuşadası ve ülkemiz halkı adına; Hıfzı Topuz’un kitabındadaki “Çetin Altan” olarak yer almadığınıza şükrederek, ve de Paris Gar’ında olmadığınızı düşünerek; “Ben FETOCU değilim” diyebilecek misiniz?

 

 

* O zaman, FETÖ’cü Erkan’ı size tavsiye eden; Kılıçdaroğlu’nun Özel Kalem Müdürlüğü’nden kovulan Tuncay değilse; kim tavsiye etti? Belediyenizdeki o “Abla” değilse; A.Ş.’yi yeniden emekli edecek misiniz?

 

 

* Sayın Kayalı, A.Ş.’ni FETÖ’cü Erkan’ın getirdiği açığa düşerken, Yardımcınız A.Ş. için, bu saatten sonra ne gibi bir işlem yapacaksınız?

 

 

 

* Ankara CHP’den mi, Pensilvaya’dan mı talimat bekleyeceksiniz?