Türkiye'nin önemli isimleri 'Akülü tekerlekli sandalye gecesi' için bir araya geldi

Türkiye'nin önemli isimleri 'Akülü tekerlekli sandalye gecesi' için bir araya geldi
28 Şubat 2013 01:44

Fulya Terim önderliğinde düzenlenen, “Akülü tekerlekli sandalye gecesi” ünlü isimleri bir araya getirerek birçok ihtiyaç sahibinin talebini karşıladı.

 

 

 

Gecenin sunuculuğunu Burcu Esmersoy ile Ceyhun Yılmaz yaparken Fatih Terim ve Galatasaraylı oyuncular da geceye katılarak destek olmaya devam etti.

Geceye Galatasaraylı oyuncuların yanı sıra Ata Demirer, Derya Baykal, Ebru Şallı gibi ünlü isimler de geceye katıldı.

Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği Başkanı Ramazan Baş: 4000’den fazla tekerlekli sandalye dağıttık

 

 

 

 

 

“2005’ten bu yana devam eden bir kampanyanın gecesini yapıyoruz. Bugün kadar 4000’den fazla tekerlekli sandalye dağıttık. Ancak 3000 tane daha talep var. Fulya Hanım ve ailesi çok destek oluyorlar. Bu geceninzsonuna kadar talepi karşılayacağımızı düşünüyorum.” dedi.

 

Fatih Terim: Umarım herkes bu konuda hassas olur

 

 

“Bu gece özel gecelerden bir tanesi Fulya Hanım çok yardım etti aynı zamanda O’nun misafiriyiz. SMS ile yardım eden gönülden yardım eden akülü arabayı alan herkese teşekkür ederim. Fulya hanım ve arkadaşlarının emeklerine çok teşekkür ederim. Bu işin içinde olan herkes bu işin farkında olan herkes kendi imkanı çerçevesinde katılmalı. Sandalye bekleyen bir sürü insan var. Zamanında yetişmesi çok önemli. Birisine aldığınız zaman yardımcısız yaşayabilme hürriyetine sahip olmak çok önemli bir duygu.” Ümit ederim herkes bu konuda hassas olur.