Türk düşmanı vatan hainine

Türk düşmanı vatan hainine
10 Kasım 2013 18:51

TÜRK DÜŞMANI VATAN HAİNİNE

 

Yazımın başlığında anlamını bulan aşağıdaki seslenişim, şimdi veya gelecekte olabilecek hayali bir Türk düşmanı ve yine etrafındaki hayali çıkarcı hain aşağılık yalaka yağdanlıkları işlemektedir,Türk ulusunu uyanık tutma adına.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Dinle beni; tarihin kaydettiği en vicdansız, en gaddar, en alçak Türk düşmanı ve etrafındaki çıkarcı yalaka aşağılıklar.

 

Vatana,yüce Türk ulusuna,Cumhuriyet’e, Atatürk’e ve onun devrimlerine yaptığınız saldırılar ile bölücülük cürümünüzün yanınıza kalacağınızı mı sanıyorsunuz?

 

Ey Türk düşmanı azgın ve aşağılık çukur yalakaları,eğer böyle düşünüyorsanız ve biz bu vartayı çok kolay atlatırız diyorsanız idrakten yoksun beyinleriniz sizi fevkalede aldatmaktadır.

 

Kişisel kin ve bu nedenle alınan öç, çok acı ve o derecede insanlık dışına iticidir.

 

Ama ”ulusal kin” ve ”ulusal öç” o derecede tatlı,lezzetli ve mutluluk vericidir.

 

Çünkü ”ulusal öç”de koskoca bir ulusun yaşama veya yaşayamama savaşı vardır.

 

Çünkü ”ulusal öç”de bir ülkenin yıkılması ve o ülkedeki ulusun düşman silahları ile telef olması ve onların çizmeleri altında çiğnenmesi vardır.

 

Çünkü ”ulusal öç”de Cumhuriyet’in yıkılarak onun yerine ortaçağ karanlığına dayalı dogmatik yönetim tarzının getirilmesi vardır.

 

Ey tarihin kaydettiği en azılı Türk düşmanı ve ruhları necaset dolu aşağılık yalaka yağdanlıkları hepiniz büyük cürümler işleyen azgın suçlularsınız.

 

Bir gün mutlaka hatta çok yakında işlediğiniz cürümlerin hesabını Türk ulusunun sadece önünde değil şerefli ayakları altında da çok acı bir şekilde verirsiniz.

 

Büyük Türk ulusunu hafife almanın kaç köşe kaç, bucak olduğunu anlarsınız.

 

Bu ülkede bütün tarih boyunca;ta ki,bugüne gelinceye kadar kim ne kazanmışsa,kim hangi makama gelmişse,kim düşman istilasından kurtulmuşsa,yurtlarından kovulmuş sınır ülkelerden gelen her çeşit ırktan insana kucak açarak onlara sıcak kollarını dolamışsa, bu hep Türk ulusunun büyüklüğü ve alicenaplığı ile olmuştur.

 

Bunu inkar etmek en aşağılık karaktersizlik,nankörlük ve nesebi gayrisahihliktir;şereften yoksun azgın bir Türk düşmanlığıdır.

 

Aşağılık Türk düşmanı,bu topraklardaki yüzde doksan Türk çoğunluğu ile birlikte,Türklük mührünü ve tapu mahiyetindeki on binlerce yapıtlarını inkar ederek insanımızı onlarca etnik gruba ayırır.

 

Bu Türk düşmanı alçağa ve aşağılık yalaka yağdanlıklarına sormak lazım ki,saydığın o etnik gruplara ait bir tane tarihsel yapıt göster bakalım.

 

Gösteremez;gayesi ülkeyi bölmek ya,sadece başçavuşun beygiri gibi cahil topluluklara yellenir.

 

Aşağılık Türk düşmanı ve etrafındaki çıkarcı yalaka yağdanlıkları ülkeyi bölüp federasyonlara ayırmak için terör örgütü ve elebaşı ile görüşüp,Türk ulusunu öz yurtlarından kovmak için çapulcu sürülerinden yeni devlet yapmaya çalışırlar.

 

Alçak Türk düşmanı ve etrafındaki kişiliksiz hain yalaka yağdanlıkları Türklüğü anımsatan devlet katmanlarındaki her sembolü kaldırır yasak ederler.

 

TC’yi kaldırırlar.

 

‘’Ne mutlu Türk’üm diyene!’’ kutlu sözünü kaldırırlar.

 

Ülke topraklarını yabancılara satarlar.

 

KİT’leri,devlet bankalarını yabancılara ve aşağılık yandaşlarına satarlar.

 

Emperyalist düşmanla işbirliği yaparak Türk ordusunun yüzlerce komutanını hapislere tıkarlar.

 

Alçak Türk düşmanı kendisi milyar dolarlar seviyesinde,Türk ulusunun kanını emerek katmerli hırsızlığı ile zengin olduğu gibi çocukları da aynı hırsızlık yöntemi ile aynı zenginlik seviyesine ulaşma yolunda emin adımlarla ilerlediğini hep görürüz.

 

Aşağılık Türk düşmanı Türk milletini ayakları altına aldığını defalarca ilan ederek,kanlı kin ve öç kusmuğunu ağzından dışarı fırlatarak etrafı necasete bulaştırır.

 

Böyle aşağılık nankör Türk düşmanı ve seviyesi dahi olmayan çukur ölçeğindeki çıkarcı hain yalaka yağdanlıkları Atatürk’ün ve arkadaşlarının makamında oturup,onlara sürekli hakaret yağdırırlar.

 

Bu Türk düşmanı alçaklar sürekli olarak dindar ama cahil milyonları dinsel sembollerle aldatarak milletin malını kendilerinin,çocuklarının,yakınlarının ve yandaşlarının üzerine geçirirler.

 

Bu cahiller sürüsünün alçak Türk düşmanlarını destekleme bedelini onlarla birlikte milyonlarca aydın yurtseverde hep birlikte öderler.

 

O nedenle eski ABD Başkanı John Kennedy ‘”Tek bir seçmenin cahilliği bir ulus için risktir’’ der.

 

Bu soygunlar, tarihin kaydettiği en katmerli ve alçak hırsızlıkları olur.

 

Başkalarının namus bekçiliğini yapmaya kalkışan böyle alçaklar bilmelidirler ki,en büyük namussuzluk milletin,yoksulun,açın ve çaresiz toplulukların malını iktidar gücü ile şereften yoksun bir şekilde aşırmak,kendisinin,çocuklarının,yakınlarının ve şereften yoksun yalaka yandaşlarının üzerine geçirmektir.

 

Böyle alçak bir Türk düşmanından hesap sorulur mu, sorulmaz mı?

 

Hem de en acı şekilde sorulur.

 

Neden?

 

Gelecek dönemlerde çıkabilecek Türk düşmanlarına örnek olması için.

 

Bunlara, Türk ulusuna yaptıkları her çirkefliğin hesabı en katmerli bir şekilde sorulur.

 

Kısaca yazıyorum;vatana ihanetin bedeli ceza olarak neysen onunla cezalandırılırlar.

 

Çıkarılacak yasa ile devr-i iktidarlarında kendileri,çocukları,yakınları ve aşağılık yandaşları üzerine ne kadar mal geçirilmişse,haksız rekabetten doğan servet addedilerek hepsine el konulacaktır;kör kuruşuna kadar her şey bu nedenle ellerinden alınacaktır.

 

Diyorsunuz ki, şimdiye kadar olmadı böyle bir şey.

 

Evet, şimdiye kadar böyle bir şey olmadı ama şimdi olur.

 

Çünkü, böyle bir dönemde tarihin en katmerli hırsızlığı ile birlikte en alçakça vatan hainliği ve Türk düşmanlığı yapılmıştır.

 

Bu nedenle en lezzetli yemek olan ‘’ulusal öç’’ Türk ulusu tarafından böyle bir hain Türk düşmanı ve aşağılık alçak yalakalarından hiç kimsenin kuşkusu olmasın ki,alınır.

 

Bekle kar altında kalan buğday tanesi,

 

Yine onun sularıyla yeşereceksin.

 

Gözyaşların çare değil, ağlama büyü

 

Başını dik tutabilirsen boy vereceksin.

 

Bugün 10 Kasım,yurdun her tarafında ve ‘’Anıtkabir’’e yürüyen milyonlarca yurtseverin ‘’omuzdaş’’lığı umudumuzu ve cesaretimizi çok fazlası ile artırmıştır.

 

Zafer kesindir ve çok yakındır.

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!