TGB Suriye Televizyonunda

TGB Suriye Televizyonunda
4 Aralık 2011 13:20

TGB’nin Türkiye – Suriye kardeşliği için ABD Büyükelçiliği’ne yürüyüşü Suriye Arap Televizyonu’nda…

TGB’nin Türkiye – Suriye kardeşliği için ABD Büyükelçiliği’ne yürüyüşü Suriye Arap Televizyonu’nda…

 

Kurtuluş metrosu önünde buluşan yaklaşık beş yüz TGB’li Amerikan Büyükelçiliğine doğru yürüyüşe başladı. Yol boyunca; Atatürk Gençliği Görev Başında, Kahrolsun Amerikan Emperyalizmi, Türkiye-Suriye Kardeştir Amerika Kalleştir sloganlarıyla yürüyen TGB’liler halktan büyük destek aldı.

 

Ayrıca I. Abdültayyip’te yürüyüşe eşlik etti.

 

Kim bu I. Abdültayyip?

 

TGB Kortejinin yanında, Amerika’nın Ortadoğu’ya giriş anahtarı olarak gördüğü kişi olan I. Abdültayyip’te vardı. Irak’a girişine teskere vermek isteyen, Afganistan işgaline destek olan, Libya’da muhaliflere insan öldürsün diye para veren bu zat şimdi de Suriye’nin parçalanması için çalışmalarını yapıyor.

 

I. Adültayyip tahttan indirildi

 


Yüzlerce Genç Suriye İçin Şeytanın Üzerine Yürüdü ile turkiyegenclikbirligi

BOP Eşbaşkanını temsil eden I. Abdültayyip müritleri tarafından taşındı. Saltanat koltuğunda kendini taşıtırken halka “Irak gibi Afganistan gibi Libya gibi Suriye’ye de Demokrasi getireceğiz. Suriye halkını özgürleştireceğiz. Amerika’nın kavliyle bu işi de gerçekleştireceğiz” diye seslendi.

 

Amerikan Büyükelçiği’ne varıldığında TGB üyeleri şeytana I. Abdültayyip’i teslim etmek istedi. Çevik kuvvetin izin vermemesi üzerine I. Abdültayyip ABD elçiliğine iletilmek üzere polis ekiplerine bırakıldı.

 

TGB’NİN SURİYE TELEVİZYONUNDAKİ HABERİ İÇİN TIKLAYINIZ

https://www.facebook.com/photo.php?v=10150444216277258