TGB Devrimci Mücadelesinde Yalnız Değildir!

TGB Devrimci Mücadelesinde Yalnız Değildir!
26 Nisan 2013 18:23

AKP’den cesaret alan PKK dağdan direkt ODTÜ’ye indi ve ilk eylemi bilime saldırı oldu.

Geçtiğimiz gün ODTÜ’de yaşananlar AKP’nin PKK ile kol kola yürüttüğü sözde barış yutturmacasının ne olduğunu tekrar kanıtlamıştır.

AKP’nin susturamadığı, sadece ülkemizde değil dünyanın dört bir yanında AKP’li bakanların, milletvekillerinin ve çuvalla karşılanan NATO askerlerinin korkulu rüyası TGB’ye ve üniversitelerde gericiliğe karşı mücadelenin simgelerinden olan Bilim Ütopya dergisine yapılan saldırı aslında PKK’nın kimlerin üzerine saldırtılmak için ABD yandaşı iktidar tarafından dağdan indirdiğini de bizlere göstermiştir.

Bizler “Atatürk’te Birleştik” sloganıyla yola çıktık. AKP ve PKK ittifakı ile bölücü ve gerici anayasanın savunucuları akillere tekrar sesleniyoruz. İşte sizin sahte barışınız. İşte sizin savunduğunuz ABD işbirlikçisi iktidarın Atatürkçü gençlere ve bilim insanlarına karşı kullandığı PKK. Sahte barış çağrıları ile Türk Milletini kandıramayacaksınız! Aydın’ın yiğit efeleri size gereken cevabı verecektir. PKK’yı dağdan indirip Türk milletinin başına bela etmenize Aydınlı Mustafa Kemal’in askerleri asla izin vermeyecektir.

Yurtsever Atatürk Gençliği TGB mücadelesinde yalnız değildir.
Aydın’dan yurtsever Atatürk Gençliği’ne devrimci selam olsun. 

Hüseyin ÇETİN
Aydın İli Vatan Cumhuriyet Emek Birlikteliği
Dönem Sözcüsü