Tek aday Yıldırım

Tek aday Yıldırım
19 Mayıs 2012 21:23

Murat Çelikel Fenerbahçe başkanlığı için adaylıktan çekildiğini duyurdu. Yarın yapılacak seçime Aziz Yıldırım tek aday olarak girecek.

 
Fenerbahçe Kulübü Olağan Genel Kurul Toplantısı’nda, Aziz Yıldırım başkanlığındaki yönetim kurulu ibra edildi.
 
Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena’da gerçekleştirilen genel kurulun ilk gününde, raporlar ve mali konular üzerinde görüşmeler yapılırken, yönetim kurulu, faaliyetleri nedeniyle oy birliğiyle ibra edildi.
 Denetim Kurulu Üyesi Doğan Yeşin, bütçe tasarısıyla ilgili bilgiler verdikten sonra yapılan oylamada, 2012 yılı için hazırlanan 144 milyon 500 bin liralık bütçe kabul edildi.
 Fenerbahçe Sportif AŞ’nin yüzde 15 hissesinin halka arzı için de yönetim kuruluna yetki verildi.
 
AZİZ YILDIRIM TEK ADAY

Genel Kurulda yarın yapılacak başkanlık seçimi Fenerbahçe Uluslararası Spor Kompleksi Ülker Arena’da gerçekleştirilecek. Toplam 20 sandıkta oy verme işlemi yapılacak seçimde, 11 bin 653 üyenin oy kullanma hakkı bulunuyor. Daha önce başkan adaylığını açıklayan Murat Çelikel’in, adaylıktan çekildiğine dair kongre divan başkanlığına gönderdiği yazının ardından, Aziz Yıldırım seçime tek aday olarak girecek.
 
TAHKİM KURULU’NA İTİRAZ EDECEĞİZ

Öte yandan, kongrede söz alan Kulüp Başkanvekili Nihat Özdemir, Galatasaray ile yaptıkları son maçta çok üzüntülü zamanlar geçirdiklerini belirterek, ”Kupayı kaybetme üzüntüsünü daha da aşan üzüntüler yaşamamıza sebep oldu. Yakın zamanda Galatasaray maçından sonra nelerin olduğunu, nelerin neden yaşandığını kamuoyuna açıklayacağız” dedi.
 
Bu karşılaşmadan sonra kendilerine verilen 6 maçlık ceza için Tahkim Kurulu’na gideceklerini kaydeden Özdemir, ”6 maç ceza fazladır. Tahkim Kurulu’na gidip, hakkımızı arayacağız. Çok önemli bir dosya hazırladık. Bu dosyayla tahkime gideceğiz” şeklinde konuştu.