Tamam anne ile eğitici el kuklası oyuncakları

Tamam anne ile eğitici el kuklası oyuncakları
29 Nisan 2017 14:43

Kuklalar ile çocuklarınız hayal güçlerini ve diyalog yeteneklerini geliştirir.

 

 

 

 

Okul öncesi çocukları el kuklası ile el becerilerini de geliştirirler. Hayal güçleri gelişen çocukların kendine olan özgüvenleri de artar. Konuşma sanatında da büyük bir başarı kaydederler. Yaratıcı düşünmelerine olumlu katkı sağlar ve çocuğun okul hayatında da daha başarılı olmasını katkı sağlar.

 

 

 

 
El Kuklalarının Çocuk Gelişimi Üzerindeki Etkisi

 

 
Kukla ile oynayan çocuk devamlı diyalog içinde olduğu için konuşma yeteneğini de geliştirir. Yeni kelimeler öğrenerek kendilerini geliştirir. El kuklası satın al ile sizler de çocuklarınızın dil becerisini artırırsınız. Yeni kelimeler öğreneceği gibi kelime haznesi de gelişir. Ses tonu ile birlikte beden dilini çok etkili kullanmasına da yardımcı olur. çocuk kukla ile taklit yeteneği de kazanır. Çocuklarınız kendileriyle olan problemleri kuklalar yardımı ile konuşarak çözerler. Bir bakıma iç dünyalarını dışa vurmaya olumlu katkı sağlar.

 

 
El Kuklası Türleri Nelerdir?

 
El kuklaları çok fazla çeşide sahiptir. Hayalini kurduğunuz her şeyin kuklası bulunur. Hayvan kuklaları ise çocukların büyük ilgisini çeker. El kuklaları ile hayvanları konuştururlar ve empati yeteneklerini de geliştirirler. Farklı modelleri olan el kuklaları ile çocukların zeka becerilerini de artırabilirsiniz. Kuklada kullanılan malzemeler sağlıklıdır. Çocuklarınızın bir bakıma arkadaşı olacak olan kuklaları yanlarından ayıramayacaklar. Yıkanabilir özelliği ile kullanışlıdır. Yıkanması sayesinde her zaman temiz kalır. Kaliteli malzemelerden üretilen el kuklaları ile çocuklarınızın hayal dünyası da gelişecek.

 
Çocuk gelişiminde özellikle kaliteli oyuncak modellerinden oluşan ürünleri seçmeniz çocuk sağlığı ve gelişimi için çok önemlidir. Tamam Anne sitesinden istediğiniz yaş kategorisine uygun oyuncağı bulabilirsiniz. http://www.tamamanne.com.tr/Kuklalar,LA_270-2.html ile istediğiniz oyuncak modelini seçebilir ve sipariş ederek istediğiniz adrese getirtebilirsiniz. Ürün grupları içinden seçeceğiniz modellerde sağlığa zararlı olmayan boyalar kullanılmış olup kanserojen madde içermez. Eğitici oyuncaklar, iç ve dış mekan oyuncakları ile çocuklarınızın el becerileri gelişir ve hayal güçlerine de olumlu katkı sağlanır. Kaliteli oyuncak tasarımları ile çocuklarınıza güzel sürprizler hazırlayın ve oyuncaklar ile çocuklarınızın zeka gelişimine de katkı sağlayın.