Sosyal medya, Emine Erdoğan’ı konuşuyor

Sosyal medya, Emine Erdoğan’ı konuşuyor
18 Eylül 2014 09:35

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabı, sosyal medyada günün konusu oldu.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi Emine Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen bir Twitter hesabında, ABD First Lady’si Michelle Obama’ya ait bilgiler kullanıldığı ortaya çıkarken, kopyalanan bilgiler arasında Obama’nın ad ve soyadının kısaltması manasında kullanılan ‘mo’ ifadesi de aynen yer aldı.

 

 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın eşi “First Lady” Emine Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabındaki kişisel bilgiler bölümünün, ABD’nin “First Lady”si Michelle Obama’nın hesabından kopyalandığı ortaya çıktı.

 

 

Bu durum, Obama’nın ad ve soyadının kısaltması manasında kullanılan “mo” ifadesinin de, silinmeden kopyalanan yazıda aynen yer almasıyla gündeme taşındı.

 

1

 

 

Michelle Obama, Twitter profilinde İngilizce olarak “Bu hesap danışmanlar tarafından yönetiliyor. First Lady’nin kişisel olarak yazdıkları -mo şeklinde imzalıdır” yazıyor.

 

 

Emine Erdoğan’a ait olduğu iddia edilen Twitter hesabının 18 Eylül itibarıyla takipçi sayısı 3 bin 600. Hesaptan şu ana kadar sadece 1 paylaşım (21 Ağustos tarihli) yapılmış gözüküyor. Söz konusu hesaptan yalnızca 3 kullanıcı takip edilirken, bunlar; AK Parti, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın danışmanlarınca yönetilen hesap olarak görülüyor.

 

 

2