SorHadi – Soru Cevap Sitesi ile Evden Para Kazan

SorHadi – Soru Cevap Sitesi ile Evden Para Kazan
18 Temmuz 2022 20:54

Birçok internette para kazanma siteleri reklam/ video izleterek ya da linklere tıklama yaptırarak izleme başına kuruş verirken SorHadi sitesinde emeğiniz kadar hatta emeğinizden de fazla bir şekilde ek gelir sağlayabilirsiniz. Siteye üye olup sorulan sorulara cevap vererek, soru sorarak ve diğer kullanıcıların verdikleri cevap ve soruları beğenerek para kazanabilirsiniz.

 

Para Kazanmak İçin Ne Kadar Vakit Harcanmalıdır?

Ne kadar soru cevap yazarsanız o kadar çok kazanırsınız fakat sitenin kazanç sistemi sayesinde, aktif olmadan da para kazanmanız mümkün oluyor. Önceki paylaşımlarınızdan görüntülenme aldıkça 3 ay boyunca hesabınıza para gelmeye devam eder. Bu sayede evden para kazanmaya sitede değilken bile devam ederseniz.

 

Hangi Konularda Soru Sorabilirim?

Sitede mevcut olan kategorilerden birini seçip soru sorabilirsiniz. Birçok kategori mevcuttur. Bunlardan bazıları, yiyecek/ içecek, anne ve bebek, güzellik ve bakım, din, eğitim, ekonomi, gündem, hukuk ve ilişkiler gibi kategorilerdir. Sorunuzu sorarken bir tane kategori seçmeniz zorunludur.

 

Ödeme Alamama İhtimalim Var Mı?

Bu zamana kadar ödemesini alamamış kullanıcı bulunmamaktadır. Her ayın son çarşambası ödeme talebinde bulunan kullanıcıların ödemeleri hesabına aktarılmaktadır. Ödeme alt limiti 50 liradır. Yani sitede herhangi bir anormal durumunuz olmadıkça yani küfür vs yazmadıkça ödeme alamamanız söz konusu değildir.

 

Sitedeki Önemli Kurallar Nelerdir?

Sitede cevap yazmak için 150 karakter girmelisiniz. Onun dışında en önemli kural ise kopya çekmemek yani yazdığınız yazılarda özgün olmaktır. Eğer yazınızın/ cevabınızın başka bir yerden alıntı olduğu fark edilirse, yazınız silinir ve o yazıdan kazandığınız ücret de hesabınızdan düşürülür. Ayrıca sitede reklam yapmak yasaktır.

 

Kaç Param Olduğunu Nasıl Öğrenirim?

Ne kadar paranız olduğunu anlık olarak profilinizden takip edebilirsiniz. Para kazandıkça ücretiniz de anlık olarak artmaya devam eder.

 

Kaynak : https://sorhadi.net