Sonsuza kadar Firavun, Neron ve Karun gibi lanetle anılacaksın

Sonsuza kadar Firavun, Neron ve Karun gibi lanetle anılacaksın
30 Aralık 2013 09:56

Çağın lanetlisi kendisinden son olarak ayrılanlarla ilgili olarak ”Onlar bizden ayrılmadılar,bize ihanet ettiler; biz de onları kapının önüne koyduk. Daha önce de bize ihanet edenler oldu,şimdi hepsi unutuldu, hiçbir yerde esamesi okunmuyor, kurdukları partiyi bile kapattılar” diyerek hem yine kendisinden yeni ayrılacaklara gözdağı veriyor hem de aklınca eski ayrılanları bunlara örnek vererek çil yavrusu gibi dağılmasını önlemeye çalışıyor.

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

Daha önce 21.yüzyılın bu lanetlisini terk edenlerden biri de ben olduğum için herhalde bir yanıt hakkımın doğduğu kesinleşmiş oluyor.

 

Çünkü bu sözleriyle kıymığı acıtıcı bir şekilde içinde kaldığı için aynı zamanda intikam almaya çalışarak rahatlamak istiyor.

 

Ama asla rahatlamayacak.

 

Çünkü lanetlidir.

 

Neden lanetlidir?

 

Çağın Firavun’u olduğu için lanetlidir.

 

Çağın Neron’u olduğu için lanetlidir.

 

Çağın Karun’u olduğu için lanetlidir.

 

Aslında tarihin derinliklerinde kalmış bu üç zalimden daha fazlasıdır ama halkın paradigmasına anlatacağım başka ad ve sıfatlar bulamadığım için bunları örnek veriyorum.

 

Çağın Firavun’udur, çünkü onun gibi tanrısallık iddiasındadır,bu ülkede her şeyi ben bilirim havasındadır,sizler benim kullarımsınız, ben ise sizin tanrınızım havasındadır.Kimseye nefes aldırmaz, kafasını kaldıran olursa derhal boynunu vurur.

 

Öyle bir Firavun’dur ki,ondan daha büyük hak ve yetki sahibi olduğunun iddiasındadır.

 

Yasaları çıkaranda benim,onları uygulayanda benim, benim haricimde başka yetkili kimse yoktur; adliye ve kolluk kuvvetleri bana bir şey danışmamış yapamaz. Bir şeyler yapmağa kalktıkları taktirde zor kullanarak onları önlerim ve kodese tıktırırım iddia ve eylemindedir.

 

İşte bu nedenlerle Firavun’dan daha fazla lanetle anılmakta ve ebediyete kadar da lanetle anılacaktır.

 

Öyle ki mezarının yanından geçen milyonlar ona her gün lanet okuyacaklardır.

 

Aynı zamanda çağın Neron’udur, çünkü sınırsız derecede zalimdir; kendi çıkarları için ülkesini hatta dünyayı ateşe verir, milyonlarca insanı katlettirmekten asla çekinmez.

 

Bu nedenlerle gerek kendi ülkesinde gerekse komşu yabancı ülkelerde terörü destekler,her çeşit silah gönderir ve teröristleri eğiterek her tarafı ateşe verir.

 

Tıpkı tarihteki Neron’un Roma’yı ateşe verdiği gibi.

 

Bu çağın Neron’u tarihteki Neron’dan daha fazla insanın ölümüne sebep olmuştur.

 

Çünkü emperyalistlerin emrindeki bu alçak ve vatan haini uşak paçasını onların elinden kurtarmak için her emirlerini cansiperane yapmaktan çekinmediği için milyonlarca insanın katline sebep olmuştur.

 

İşte bu nedenlerle de sonsuza kadar hiç adı unutulmadan sonsuza kadar tıpkı zalim Neron gibi hatta ondan daha fazla lanetle anılacaktır.

 

Bu lanetli herif Karun’dan daha fazla Karun’dur; yani 21.yüzyılın bir numaralı Karun’udur.

 

Çünkü şeytana taş çıkartan kurnazlıklarla ve milletin cahilliğinden yararlanarak sırtına binip haram yoldan onların malını çalarak dünyanın en zenginleri arasına girmiştir.

 

Sadece kendisi mi?

 

Asla değil; hırsızların imparatoru olan bu vatan haini aşağılık herif yakınlarını ve taraftarlarını da milletin sırtından yine haram yollarla zengin etmiştir.

 

İşte Karun ünvanı alan bu hain aynı zamanda hırsızların imparatoru ünvanı yanında hırsızların hamisi ünvanını da almıştır.

 

Bu Karun bu dipsiz çukur halleri ile tarihteki Karun’a rahmet okutmuştur.

 

Tarihteki lanetlenmiş bu zalimler gibi bu da geri zekalıdır.

 

Hırsızlığını ve koruyup kolladığı taraftarı hırsızları temize çıkarmaya çalışmaktadır; yani tipik geri zekalılar gibi millete yutturmaya çalışmaktadır.

 

Bu lanetli herif öyle bir haindir ki, kişisel çıkarlarını emperyalistlerin emelleri ile birleştirerek ülkeyi bölünme noktasına getirmiştir.

 

İşte bu nedenle de sonsuza kadar lanetle anılacaktır.

 

Bu biriken lanetler mezarında pis ve kesif bir kokuya neden olacak,artık insanlar o bölgeden bir daha geçmez olacaklar.

 

Şimdi gelelim bize.

 

Şimdi ayrılanlar beni hiç ilgilendirmiyor.

 

Ama öncekiler dediği ben ve arkadaşlarım, bu lanetli herifin ve taraftarlarının milleti bir deri ve bir kemik bırakan hırsızlık ve hortumculuklarına mani olmak ve aşağılığı tarihin derin pisliği içine gömmek için ayrıldık fakat aramızdan çıkan satılık şereften yoksun hainler nedeni ile bunu o zaman başaramadık.

 

Fakat bu lanetli Firavun’un iddia ettiği gibi büyük milletimiz bizi hiç unutmadı, bağrında yaşatıyor ve biz de alnımız açık yüzümüz ak olarak şerefimizle, haysiyetimizle, onurumuzla halkımızın arasında dolaşıyoruz.

 

Sen ve taraftarların ise halkın karşısına çıktığı zaman her birinizin alınlarında hırsızlık, zalimlik, despotluk ve tanrısal iddialık damgası taşıyarak çıkıyorsunuz; öyle ki sizden taraf gibi görünenler bile bu aşağılık lekeli damgaları görüyorlar.

 

O zaman yaptığınız şeytani mühendislikle sizi sahadan silmemizi aramızdan para ile satın aldığınız yaratıklarla önlediniz ama büyük milletimizin bize vereceği fırsatla bunun rövanşını sizden en acı bir şekilde alacağımızdan kimsenin kuşkusu olmasın.

 

Biz milletimizin arasında şereflice dolaşıyoruz ve her zaman hayırla yadediliyoruz.

 

Sen ve güruhun ise hırsızlık, vatan hainliği, katillik, despotluk sıfatları ile şereften yoksun olarak dolaşıyorsunuz ve lanetle anılıyorsunuz.

 

İşte aramızdaki derin fark bu.

 

MEYDANLAR SICAK TUTULMALI

 

Ülkemizi bölünme noktasına getiren BOP Eşbaşkanı ve onun hükümeti gitti ve gitmek üzere.

 

Bu nedenle bu çok önemli ve öncelikli işi çabuklaştırmak için demokratik hukuksal yollardan ülkemizin her yanında meydanları büyük kalabalıklarla her geçen gün çok sıcak tutmalıyız.

 

Öyle ki sadece Batı da değil, Doğu, Kuzey, Güney, Güneydoğu ve Trakya bölgelerimizde ses getirici demokratik hukuksal eylemleri her gün artırarak geçekleştirmek zorundayız.

 

Unutmayın, Recep Erdoğan’ın artık bir üfürüklük siyasal canı kalmıştır ve şu anda gücü sabun köpüğünden daha zayıftır.

 

Demokratik eylemler kitleleri birleştirir.

 

Hangi siyasal akımdan olursa olsun tüm yurtseverler birbirlerine karşı çok nazik ve dikkatli davranmalıdır.

 

Bu nedenle ‘’sosyal medya’’yı çok yoğun olarak kullanarak yurdun her tarafında yapılacak demokratik eylemleri çoğaltmalı ve sayıyı yüz binlere varan şekilde artırmalıyız.

 

BOP Eşbaşkanı Recep’in gidişine en çok PKK ve BDP üzülecektir.

 

Şimdiden zaten bunu belirtiyorlar.

 

Recep, Apo, PKK ve BDP birbirlerinin kankalarıdırlar.

 

Kimse onların horoz dövüşüne aldanmasın.

 

Hırsızları hamisi devrildiği gün vatanımız da bölünmekten kurtulacaktır.

 

Durmak yok, mücadeleye devam.

 

Tüm okurlarımızın yeni yılını kutlarım.

 

 

[email protected]

 

 

 

 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!