Sonbahar Alışverişinin Trend Ürünleri Nelerdir?

Sonbahar Alışverişinin Trend Ürünleri Nelerdir?
23 Eylül 2022 16:50

Dış Giyim Sonbahar, deri ceketlerden trençkotlara ve yağmurluklara kadar çeşitli dış giyim ürünlerini eklemenin tam zamanıdır. Ayrıca soğuğa karşı koruma sağlayan dış ürünler ile tarzınızı daha şık ve havalı hale getirebilirsiniz. İster şık bir görünüm için trend bir parça, ister günlük kullanım için daha rahat bir parça, ister geçen sezon giydiklerinizin yerine yeni bir biker pantolon arıyorsanız, herkese uygun birçok sonbahar ceketi seçeneği var.

 

Sonbaharda Bayanlar İçin Kombinler

 

Dış Giyim Kombinleri Outdoor giyim stilleri her türlü kıyafetle uyum sağlar, aynı şekilde her şey kişisel tercihlere bağlıdır. Ancak dış giyimin modeline göre fonksiyonellik, zarafet ve stile katkılarından dolayı hemen hemen tüm kadınların ortak noktasıdır. Gardırobunuzu geliştirin. Su itici özellikler. Anorak, genellikle çıkarılabilir bir kürk başlık ile haki, bej ve kahverengi gibi göz alıcı toprak tonları hem günlük hem de spor giyim ile harika gidiyor. Hafta sonu arkadaşlarınızla bruncha gidiyorsanız, yağmur botları ve taytlarla harika görüneceksiniz.

 

Sizi kışın soğuğundan korurken stilinizden de ödün vermeyecek bir anorak ile gardırobunuzu tamamlayabilirsiniz. Bu durumlar ince bir ceketten daha fazlasını gerektirebilir. Kadın kuş tüyü mont modellerimiz, kuş tüyü veya benzeri yalıtım sayesinde sizi ağırlaştırmadan rahat bir sıcaklık sağlar. Bu nedenle, iç katman olarak kısa kollu bir tişört giyerken bile mükemmel ısı tutma özelliğine sahiptir.

 

Sonbaharda Erkekler İçin Kombinler

 

Şişirilebilir bir palto, özellikle sportif ve şık bir kombinasyon için mükemmeldir. Eşofman ve spor ayakkabı üzerine rengarenk bir şişme kaban çok yakışacaktır. Önemli. İşin püf noktası, stili tamamlamak için birkaç katman giymektir. Kadın gardıroplarında olduğu gibi erkek dış giyimde de sonbaharda rahatlıkla giyilebilecek modeller bulunuyor.

 

Yaprakların döküldüğü bu sonbahar mevsiminde kendinizi iyi hissetmenizi ve iyi görünmenizi sağlayacak bazı popüler ceketler ve önerilen kombinler: yaptı. Kombine konfordan ödün vermeden genç ve dinamik bir his verir. Bomber ceketi, kot pantolon, sweatshirt ve diğer modellerle kombinleyerek güzel görünen bir kombin kolayca elde edebilirsiniz.

 

Şişme Erkek Yelek Model Aşağı ceket kadar popüler olan bu yelek, değişen mevsimler için mükemmeldir. Özellikle değişken bahar günlerinde sizi sıcacık tutacak kıyafetinize ekstra bir katman eklemek için en iyi modeli seçin. Yelekler, sabah yürüyüşleri ve antrenman sonrası toplantılar için mükemmeldir çünkü genellikle hareket özgürlüğü ve esnekliğe izin verirler. Bazı modellerde ayrıca yağmurlu günlerin favorisi haline getiren su geçirmez GORE-TEX katmanı bulunur. Şık ve rahat bir görünüm için eşofman veya tişörtten daha açık renkli bir yelek tercih edebilirsiniz

 

Nevçarşı Avm

 

Yukarıda belirtilen ürünleri, İstanbul alışveriş merkezi olan Nevçarşı AVM’de bulabilirsiniz. Sonbahar alışverişinizi Nevçarşı AVM’de rahatlıkla yapabilirsiniz. Müşterilerine her daim iyi bir hizmet sunan Nevçarşı AVM sonbahar alışverişleriniz için sizler beklemektedir. Sizlerde isteğinize bağlı olarak, Nevçarşı AVM’yi gezebilir ve eğlenceli vakitler geçirebilirsiniz.