Snetwork (SNET) Coin Nedir? | Haber | Yorum | Toplam Arz

Snetwork (SNET) Coin Nedir? | Haber | Yorum | Toplam Arz
9 Kasım 2021 13:00

Gate.io borsasında yaptığı çıkış ile gündeme gelen SNET Coin hakkında detaylı incelemeyi sizler için derledik. Borsaya yeni çıkacak Coin incelemelerini için bağlantıdan inceleyebilirsiniz.

 

 

Snetwork (SNET) Coin Nedir?

Snetwork (Dağıtılmış Paylaşımlı Bulut Bilgi İşlem Ağı), blok zincirine dayalı dağıtılmış bir paylaşılan bilgi işlem platformu oluşturmaya odaklanan blok zincir uygulamalarına odaklanan bir ekosistemdir. Arz ve talep taraflarını birbirine bağlayarak, düğüm paylaşanların atıl bilgi işlem kaynaklarını gerçekleştirmelerine ve kullanımı iyileştirmelerine yardımcı oluyoruz; aynı zamanda, işletmeler ve bireyler için geniş bant, depolama ve İnternet eğlencesinin maliyetini azaltıyoruz.

Snetwork, uluslararası üne sahip CDN hızlandırma şirketleri ile derinlemesine işbirliğine giderek, “CDN Plus” teknolojisi ile donatılmış ilk dağıtılmış paylaşımlı bilgi işlem platformu haline geldi. Geleneksel p2p paylaşım teknolojisi ile karşılaştırıldığında, CDN+ teknolojisi, atıl bilgi işlem kaynaklarının ihtiyaç duyanlarla daha verimli ve daha yüksek kalitede paylaşılmasını sağlar.

Talep tarafının, “CDN Plus” hizmetini değiş tokuş etmek için piyasada SNET satın alması ve rezerve etmesi gerekiyor ve “CDN Plus” teknolojisinin doğuşu , talep tarafının üçüncü taraf bir CDN kullanma eşiğini düşürüyor, talebi iyileştiriyor. Ekibin talep tarafını genişletmesi zor. Gelecekte, daha fazla talep sahibi Snetwork’ün paylaşılan ekosistemine katılacak ve SNET belirteçlerine olan talep artmaya devam edecek.

SNET Token toplam arz miktarı 1.000.000.000 SNET token’dir.

Kripto paralar hakkında daha fazla bilgi edinmek için Coin nedir sayfasını ziyaret edebilirsiniz.