Serdivan Belediyesi’nden o iddialara yanıt geldi!

Serdivan Belediyesi’nden o iddialara yanıt geldi!
2 Temmuz 2019 14:41

İBB’nin ‘kayıp’ milyonlarca TL’lik araç filosunun bir kısmı AKP’li Serdivan Belediyesi’nde bulunduğu iddialarına belediyeden yanıt geldi.

 

 

 

Belediyeden yapılan açıklamada şunlar kaydedildi:

 

 

Bir kısım basın yayın organlarında ve sosyal medya mecralarında yayınlanan “İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait iş araçlarının Serdivan Belediyesi’nin şantiyesinde park edildiği” ne dair iddiaların yer aldığı asılsız haberle ilgili kamuoyunun aydınlatılması gereksinimi doğmuştur.

 
Bu asılsız iddialar kendi öz kaynakları ile vatandaşının memnuniyetini önceliği olarak gören ve onların yaşam kalitesini arttırmak noktasında 7/24 hizmet anlayışıyla hareket eden Belediyemizi zan altında bırakmaktadır.

 
SÖZ KONUSU HABERDE GEÇEN İDDİALAR KESİNLİKLE ASILSIZDIR.

 
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ’NE KAYITLI HERHANGİ BİR ARAÇ SERDİVAN BELEDİYESİ SINIRLARI İÇERİSİNDE GÖREV ALMAMIŞ OLUP HERHANGİ BİR TESİSİMİZDE DE YER ALMAMAKTADIR.

 
Tamamen asılsız, iftira ve karalama gayesiyle yapılan haber ve sosyal paylaşım sitelerinde yapılan paylaşımlarla ilgili belediyemizin hukuki olarak yasal haklarını sonuna kadar kullanacağını belirtmek isteriz.

 

 
Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 
Serdivan Belediyesi