Şehir emlak, güncel konut projeleri

Şehir emlak, güncel konut projeleri
27 Mart 2015 12:50

Uzun süreden beri ülkemizde en çok kazanç sağlayan ve en çok kullanılan yatırım araçlarından biri olarak düşünülen emlak sektörü, dijital ortamda da gittikçe yaygınlaşmaktadır.

 

 

 

Yeni konut projelerinin tanıtımın yapıldığı, en güncel emlak haberlerinin yer aldığı web sitelerine her gün bir yenisi eklenirken; bu alanda kaliteli bir içeriğe sahip proje bulmak oldukça zorlaşıyor. Emlak ile ilgilenen kullanıcıların yararlanabileceği bir proje için, bugün sizleri bilgilendirmek istedik. Kullanıcıların isteklerini ve beklentilerini dikkate alarak tasarlanmış, hızlı bir şekilde büyüyen ve içerik bakımından sürekli olarak güncellenen bu site; Şehir emlak projesidir.

 
Göz yormayan renk tonu, mobil uyumluluk gibi konuların yanında özellikle inşaat firmaları tarafından gerçekleştirilen konut projeleriyle ilgili tanıtım, fiyat ve konum bilgileri, proje resim galerisi gibi içeriklerin yer aldığı projeye göz  atmanızı öneriyoruz.

 

 

Konut proje tanıtımları yanı sıra, gayrimenkul sektöründeki son gelişmelerin bulunduğu Emlak haberleri kategorisinde de, banka konut faizi konularını, inşaat firmaları tarafından yapılan kampanyaları, devlet tarafından yapılan gayrimenkul ihalelerini ve yasal bilgiler içeren konulardan haberdar olabilirsiniz. Konut kredisi çekmeyi düşünen kişiler için, özel bir kategori oluşturulan sitede yakın bir zamanda banka bazından kredi faiz oranları ve hesaplama araçları da yer alacak. Şehir emlak sitesi sosyal medya hesaplarından da takip edebilir, sürekli güncellenen sosyal medya hesaplarından en güncel  konut projesi haberlerine erişebilirsiniz.

 

 

Son olarak; emlak sektörünü yakından takip eden ve bu takibi ağırlıklı olarak cep telefonundan yapan kullanıcılar için android uygulaması da yayınlandı. Konut projeleri android uygulaması artık Google Play Store‘da yer almakta. İlgilenen kişiler firmaya ait android uygulamasından en son içeriklere kolayca erişebilir.