Samsun Haberde Güncelliğin Merkezi!

Samsun Haberde Güncelliğin Merkezi!
30 Haziran 2021 13:53

Karadenizin en gelişmiş illeri arasında yer alan Samsun  ili tarihte üstlendiği rol ile kahraman illerimiz arasında yer alır. Samsun gerek nüfusu ve gerek kültürel özelliği ile sürekli gelişiyor. Bir Samsunlu olarak bölgedeki haber akışını anca iyi bir haber sitesinden öğrenmekle olur. Bu amaçla kurulan site Samsun’a dair en güncel haberleri sunarken aynı zamanda ulusal ve dünya basınına gündem olan haberlerin de verisini paylaşıyor.

 

 

Doğru Bilgi Kaynağı

 

Kuruluşundan bu yana doğru haber kaynağı olarak Samsun’a bilgi sunan site günün 24 saati erişime açık. Siteye katkı sunan alanında uzman yazar makaleleri ile düne, bugüne ve yarına farklı bakış açısı ile yaklaşımınızı paylaşıyor. Ayrıca samsun haber  kaynağı olarak merkez ve ilçelerinde Valilikçe yapılan projeler, taziye, düğün, eğlence, Samsuna katkı sunan iş adamları gibi daha pek çok paylaşımları haber olarak kapınıza kadar getiriyor.

 

Sitede Yer Alan Konular

 

Tam donanımlı bir gazete mahiyetinde olan samsun haberleri  güncel, ekonomi, siyaset, spor, teknoloji, magazin, eğitim ve dünya haberlerine yer veriyor. Arşiv kısmının da yer aldığı siteden istenilen tarihli eski bir habere ulaşma imkanı sunan site reklam ve haber alıyor.

Mobil Erişim İmkanı

 

İnternet ortamında haber yayını yapan site haberin kaynağı olarak tüm paylaşılan verilerin yasal hakkına sahiptir. Sitede yer alan haber verileri izinsiz paylaşılamaz. Site internet bağlantılı tüm cihazlardan kolaylıkla takip edilebilir. Son dakika haberleri, hava durumu, iş ilanları, para piyasaları, maç skorları sitenin ara yüzünde erişime açık olup diğer ayrıntılı haberlere de erişim son derece kolaydır.

Daha doğru habere erişim, gündem yaratacak olaylar gibi pek çok konuda siteyi takip edenlerinin görüşüne başvurmak için oluşturulan anket kısmı sitenin en dikkat çeken kısmıdır.

Bir haber sitesinde yer alacak tüm detaylara yer verilen site şehrin gelişim ve değişimini sağlayan etkenleri hemşerilerine ulaştırmak için kurulmuştur.

Hukuk ve basın yayın ilkeleri doğrultusunda ilerleyen site ayırımcılık, şiddete bağlı içerik gibi konuları içermiyor. Haber edinme tercihiniz site olursa gizlilik, veri politikası ve kullanıcı sözleşmesi adı altında tüm haklarınız saklı kalır.