Said Nursi tt olunca

Said Nursi tt olunca
23 Mart 2012 10:16

Said nursi ileAtatürk sosyal medyada yarışıyor. 52. Ölüm yıldönümünde Said Nursi Twitter’da trending topic (TT) listesine girdi. Aynı listede Atatürk de yer alıyor. Atatürk ile Said Nursi’nin Twitter’daki yarışında sıralama an ve an değişiyor. Başa baş giden yarışta “#saidnursi” başlığı şu an için “#ATATURK” başlığının bir adım önünde. Ancak sıralama an ve an değişiyor.

Said nursi ileAtatürk sosyal medyada yarışıyor. 52. Ölüm yıldönümünde Said Nursi Twitter’da trending topic (TT) listesine girdi. Aynı listede Atatürk de yer alıyor.

 

Atatürk ile Said Nursi’nin Twitter’daki yarışında sıralama an ve an değişiyor. Başa baş giden yarışta “#saidnursi” başlığı şu an için “#ATATURK” başlığının bir adım önünde. Ancak sıralama an ve an değişiyor.

 

Twitter’daki Atatürk ve Said Nursi başlığı altında yer alan bazı yorumlar ise şöyle:

 

@Ladyimam: Kur-an’dan 3 ayet sorsan bilmeyecek olanlar, H.Z Muhammed’in hayatını bile okumayanlar #SaidNursi sözlerini kendine ayet edinmiş,Yazık

 

@adnsenkoyaraz: #saidnursi yi övenler övgülerinde haklı ama #ATATURK e sövdükleri anda mana boyutun da samimiyetlerinden şüphe duymak gerek (relaks diyorm)

 

@eyzgd_s_c: inanmıyorum TT listesinde #SaidNursi #ATATURK ü geçmiş şeriat bu sefer kesin geliyor haberiniz olsun unutma unutturma

 

@MukemmelBukle: Efendiler ve ey millet iyi biliniz ki Türkiye Cumhuriyeti şeyhler, dervişler, müritler, meczuplar memleketi olamaz!

 

@UmuttanUmmak: #ATATURK “Geldikleri gibi giderler” gittiler de atam.. Bu aptal millet hepsini içeri soktu.

 

@edamutlum: #saidnursi ile #ATATURK’ü kıyaslamak hangi gerzeğin fikri?

 

@omuraydogan: Atatürk’ü Allah’a , geri kalan her şeyi #ATATURK e borçluyuz