Promosyon Ajanda Fiyatları

Promosyon Ajanda Fiyatları
21 Temmuz 2018 14:45

Promosyon ajandalar, çok uzun yıllardır markalar ve firmalar tarafından kullanılmakta olan promosyon ürünlerinden biridir. Özellikle yeni yıl dönemlerinde markalar, firmalar ve bankalar tarafından promosyon logolu ajanda basımı ile dağıtımı hız kazanmaktadır. Promosyon ajandaların pazarlama aracı olarak çok yararlı olmasının nedeni ise uzun bir süre boyunca promosyon ajandalar, insanların elinde kullanılmaya devam edecektir. Son yıllarda pek çok firma ve marka, senenin her döneminde promosyon amaçlı tarihsiz ve logolu ajanda dağıtımı yapmaktadır. Promosyon amacıyla kullanılacak olan tarihsiz ajandaların da tarihli ajandalarında baskı renk çeşitlerine ve baskı yapılacak ajanda adetine göre promosyon ajanda fiyatları belirlenmektedir. Promosyon ajandalar, marka bilinirliği açısından olumlu etkiler yapmaktadır ve promosyon ajandalar, kurumsal firmalar, bankalar ve markalar tarafından en çok kullanılan promosyon yöntemlerinden biridir.

 

  Neden Promosyon Ürünü Olarak Tarihsiz Ajanda Tercih Edilmektedir?

 

Promosyon ürün olarak tarihsiz ajanda dağıtımı yapılamasının tercih edilmesinin nedeni, tarihsiz ajandalar her dönem dağıtımı yapılabilen ve kullanım süreleri daha uzun olan promosyon ürünleridir. Tarihsiz promosyon ajandalar baskılı ya da baskısız olarak temin edilebileceği gibi farklı ebatlarda da temin edilebilmektedir. Tercihiniz baskılı ajandadan yana ise, tarih bulunmayan ajandanın öne ve arka yüzüne ya da yalnızca öne yüzüne baskı yaptırabilirsiniz. Tarihsiz ajandalara, gofre baskı yani sıcak baskı uygulanmaktadır. Bu baskı sayesinde ise ajanda baskıları, çok daha güzel görünmesinin yanı sıra daha uzun sürede kalıcı olacaktır.

 

Promosyon Tarihsiz Ajanda Siparişi Verirken Dikkat Edilmesi Gerekenler,

 

Promosyon amaçlı tarihsiz ajanda temin ederken, tasarımınızda kullanılacak olan logonun vektörel olması gerekmektedir. Promosyon amaçlı ajanda baskısı esnasında sıcak baskı kullanılmasına dikkat edilmelidir. Çünkü sıcak baskı, ajanda baskınızın daha güzel ve kalıcı olmasını sağlayacaktır. Ayrıca tarihsiz ajandalara yalnızca renksiz baskı yapılabilmesi nedeniyle, ajandanıza yapılacak baskı tasarımını siyah renk çalışmalısınız. Tüm bunların yanı sıra ajanda tasarımınızı yaparken taşma payları ile genel tasarım için doğru ölçüleri kullanmaya dikkat etmelisiniz. Promosyon ajanda almak istiyorsanız https://www.kurumsalpromosyon.com.tr/ sitenizi ziyaret edebilirsiniz.