Manisa'da poliklinik açılışında​ AKP'li ve CHP'li vekiller atıştı

Manisa'da poliklinik açılışında​ AKP'li ve CHP'li vekiller atıştı
19 Şubat 2013 00:04

Manisa’nın Muradiye Beldesi’ndeki devlet hastanesi semt polikliniğinin açılış töreninde, AKP Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ile CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, Büyükşehir Yasası ve belediyelere yapılan operasyonlar nedeniyle atıştı.

 

 

 

Semt polikliniğinin açılış törenine AKP Manisa milletvekilleri Hüseyin Tanrıverdi ile Selçuk Özdağ, CHP Manisa milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel, Sakine Öz, Manisa Vali Vekili Baha Başçelik, AKP’li İl Genel Meclisi Başkanı Hayrullah Solmaz, Muradiye Belediye Başkanı CHP’li Erdinç Yavaşlı, CHP ile AKP Manisa il başkanları, parti üyeleri katıldı. Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı, semt polikliniğinin belediyenin ve il özel idarelerinin katkılarıyla yapıldığını ve 2 milyon liraya mal olduğunu söyledi.

 

 

Daha sonra konuşan CHP Manisa Milletvekili Özgür Özel, “CHP’li Eskişehir, Aydın, Kadıköy, Bakırköy belediyeleri sosyal belediyecilik anlamında başarılı işlere imza attığı için belediye başkanları kaç dönemdir seçiliyor. AKP adayları seçilemiyor. Büyükşehir Yasası, Muradiye gibi bir çok belde belediyesini yok edecek. Bu yasaya karşıyız. Kimse bu yaptıklarının yanına kalacağını sanmasın. Bu yapılanların hepsinin hesabını teker teker sormaya söz veriyorum” diye konuştu.

 

 

 

AKP Manisa Milletvekili ve MKYK Üyesi Hüseyin Tanrıverdi ise konuşmasına CHP’li Özel’i eleştirerek başladı. Tanrıverdi, “Özgür kardeşim bir daha böyle bir kalabalık bulamam endişesi içinde olduğu için bir siyasi konuşma içine girdi. Buraya siyaset yapmak için gelmedik. Buraya semt polikliniği açmak için geldik” dedi. Bu sözleri üzerine bazı dinleyenler Tanrıverdi’yi yuhaladı. Protestocuları CHP İl Başkanı Cahit Kaplan, AKP İl Başkanı Murat Baybatur ile Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı sakinleştirmeye çalıştı.

 

 

 

Konuşmasına devam eden Tanrıverdi, “Söylenecek sözümüz çoktur. Kötü söz sahibine aittir. Burada güzel bir eserin alışında böyle bir siyasi yaklaşımınız hiç hoş olmamıştır” dedi.

Daha sonra semt polikliniğinin açılış kurdelesini AKP ve CHP milletvekilleri birlikte kesti.