Peşmerge palyaço zibidileri topraklarımızda işgal ordusu gibi resmi geçit yaptı

Peşmerge palyaço zibidileri topraklarımızda işgal ordusu gibi resmi geçit yaptı
31 Ekim 2014 11:04

Önceki gün ABD’nin talimatı ve taşeronu Recep Erdoğan’ın oluru ile Kuzey Irak’ın ayrılıkçı hain yönetiminin palyaço biçimli zibidi askerleri peşmergeler topraklarımız üzerinde resmi geçit yaparak özgür Suriye Devleti’ni yıkmak üzere sınırı geçerek topraklarına giriyorlar.

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN H&H YORUM

 

 

 

Türk milletinin tarihinde bir devlet başkanının isteği ile yabancı işgal askerleri ilk defa topraklarımıza girip resmi geçit yapmıştır.

 

 

15 Mayıs 1919’da Yunan palikaryaları bile İzmirimiz’i işgal ettiğinde bu alçaklığı yapamamış ve Hasan Tahsin’in ilk kurşunu ile kendilerine mukavemet etmişti ki bu kurşun İstiklal Savaşı’nın ilk başlangıç mermisi idi.

 

 

Bilmem ne korkusundan bu toprakların alınmasında dedelerinin tek bir damla kanı olmayan adam kendini kurtarmak için bol keseden Türk kanını harcayarak Hitler’in bile yapamayacağı cinnetlik işleri yapıyor.

 

 

Yahu kimdir bu peşmerge zibidileri?

 

 

Biçimlerine bakın, kılıklarına bakın, görünüşlerine bakın!

 

 

Her biri çapulcu eşkıya görünümünde.

 

 

Bu çapulcular Kobani’ye gidip savaşıp oradaki Kürtleri IŞİD ve Esad’ın zulmünden kurtaracakmış.

 

 

Yıllardır bu peşmerge zibidilerinin televizyonda biçimlerini ve davranışlarını izlerim.

 

 

Bunlardan değil bir devletin askeri, yol kesen eşkıya bile olamaz.

 

 

Bunlar mı IŞİD’e karşı savaşacak?

 

 

IŞİD’in savaşçıları profesyonel ve her biri cennet nimetlerine inanmış, kendinden geçmiş ve her an ölmeye hazır olarak bir an önce hurilerine kavuşup onlarla seks yapmak için çırpınıyorlar.

 

 

Hem de her birine en az yetmiş huri verilecekmiş!

 

 

Zaten kadınları dünyada din adına nikah edip, alıp satan, onları cariye olarak kullanan IŞİD savaşçılarının karşısında tüm bu yazdıklarıma inanmayan PYG, PKK ve Kuzey Iraklı silahlı palyaçolar asla duramaz.

 

 

IŞİD’in göğüs göğüse çarpışmaktan zevk alan cariyeci, hurici kanlı savaşçıları genetik olarak arkadan vurmaya meyilli korkak bölücü Kürtçü-ırkçı alçaklarını eğer tabanlarını yağlayıp kaçmazlarsa hepsinin kanlarını içip ciğerlerini de kebap yapıp yiyeceklerdir.

 

 

Bu Türk topraklarından geçiş yapan palyaçoların ABD ordusunca eğitilmelerinin de bir önemi yok, IŞİD onların kanını daha fazla içecektir.

 

 

Ki, size yeminle söylüyorum bu çapulcu takımı ilk vuruşmada korkup kaçarak analarının tumanlarına sığınırlar; sonunda da Kobani tamamen IŞİD’in eline geçer.

 

 

Zaten aldığımız bilgilere göre bu çakal korkaklar IŞİD askerleri ile göğüs göğüse değil uzaktan kullanılan silahlarla savaşacaklarmış ve PYD teröristlerine güya askeri eğitim vereceklermiş.

 

 

PKK ve PYD çakalları gibi arkadan kahpece vurmaya alışmış palyaço peşmergeler zaten erkekçe savaşamaz.

 

 

Bu palyaço kılıklı peşmerge zibidilerinin Türkiye’deki bölücü katil yoldaşları herkesin anımsayacağı gibi daha bir ay olmadı Kobani’ye zorla sınırı geçip gittikten birkaç saat sonra tabanları yağlayıp kaçarak analarının tumanları içine sığınmamışlar mıydı?

 

 

Çünkü bu genetiği bozuk bölücü katil zibidilerin göğüs göğse savaşacak yürekleri yoktur.

 

 

Bunlar ancak arkadan kalleşçe vururlar.

 

 

Kimdir bunlar?

 

 

PKK, PYG ve Kuzey Irak’ın peşmerge palyaçoları.

 

 

Bunların hepsinin mayaları aynı.

 

 

Bunların hepsinin bozuk niyetleri aynı.

 

 

Bu şerefsizlerin hepsinin hedefleri de aynı.

 

 

Nedir hedefleri?

 

 

Kuzey Irak, Suriye, Türkiye ve İran’daki Kürtlerin yoğun olarak yaşadıkları coğrafyayı birleştirip Büyük Kürdistan Devleti’ni kurmaktır.

 

 

Bunlar daha birbirlerini ve ekmeğini yiyip suyunu içtikleri insanları arkadan kalleşçe öldürmekten vazgeçmediler; başka bir devlet nasıl kurabilecekler?

 

 

Peşmergeyi işlerken bakın nereye kadar geldik.

 

 

Bu palyaço kılıklı peşmerge zibidileri var ya onların üzerine bizim İstanbul pavyon kabadayılarını göndersek vallahi onları Allah yarattı demez leblebi gibi kıtır kıtır yerler.

 

 

Yahu bizim köprüaltındaki tinerciler bile bu palyaço peşmergeleri perişan eder

 

 

İşte bu peşmerge palyaço zibidileri Türk topraklarında resmi geçit yaparken ayrılıkçı Kürtçü bir partinin il başkanı o ilin valisi gibi PKK militan ve sempatizanlarını selamlıyordu.

 

 

Hem de taharet bezi olarak bile kullanılamayacak kirli PKK çaputları ile.

 

 

Tüm bu, Türk milletine ihanet gösterilerini emniyet güçleri seyretti hatta peşmerge zibidisi palyaçoların geçişine yardımcı oldu.

 

 

Bu hususta esas mücrimler(suçlular) kimler?

 

 

Başta BOP Eşbaşkanı Recep Erdoğan, sonra onun çırağı Ahmet Davutoğlu ve yine onun emirleriyle kirli işleri temizleme görevlisi Efkan.

 

 

Bunlar hem iç hukuk hem de uluslararası hukuk bakımından çok ağır suçlulardır.

 

 

Devleti yönetenler olmaları nedeni ile bağımsız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin topraklarını uluslararası arenada bile hukuksal geçerliliği olmayan peşmerge sürüsüne milletçe onurumuzu ayaklar altına alırcasına çiğnetmeleri, çok yakın gelecekte diğer yüzlerce suçları ile birlikte ‘’Yüce Divan’’da devlete ihanetten yargılanmalarına sebep olacaktır.

 

 

Bundan nokta kadar kuşku duymuyoruz.

 

 

Uluslararası hukuk bakımından ise bağımsız bir devleti bölüp parçalamak için silahlı çeteleri ki gerçekten peşmerge tüm dünyada çete olarak algılanır; kendi topraklarının üzerinden geçişine izin vermek küresel teröre yardım ve yataklık suçu olarak kabul edilerek ‘’Uluslararası Ceza Mahkemesi’’nde yargılanacaklardır.

 

 

Sen kime kül yutturuyorsun Recep Efendi?

 

 

Bu külleri başta dünya devi Suriye’nin dostu Rusya yutar mı?

 

 

Yine Suriye dostu güçlü İran devleti yutar mı?

 

 

Bir buçuk milyarlık nüfusu ve dev ekonomisi ile Suriye’nin yanında olan Çin yutar mı?

 

 

Merkezi Irak yönetimi yutar mı?

 

 

Arap ülkeleri yutar mı?

 

 

Bak Recep Efendi, ilerde Rusya senin uluslararası yaptırımlarla harcanman karşılığında ABD ile anlaştığında, sen dünyada kaçacak delik bile bulamazsın.

 

 

Tarihe buradan bir not olarak düşüyorum ki, Rusya ilerde ABD ile takas şeklinde kullanmak üzere işbirlikçi Recep Erdoğan’ın Suriye’ye ve Beşşar Esad’a yönelik yaptırımlarını tek tek not ediyor.

 

 

Ama Recep Erdoğan’ın ta okul sıralarında diğer dersleri gibi matematiği de zayıf olmalı ki uluslararası platformlarda iyi siyasal denklem kuramıyor, siyasal satrancı hiç bilmiyor.

 

 

Zaten bildiği bir şey var mı?

 

 

Ve bence bu konuda en önemlisi de bu sürede Türkiye’de AKP işbirlikçi hükümeti demokratik yollardan düşürülüp yerine milli bir hükümet gelerek Recep Erdoğan ve güruhunu hem ‘’Yüce Divan’’a gönderecek hem de komşumuz Suriye ile tekrar dost olunacak, böylece Beşşar Esad’ın eli çok daha güçlenecektir.

 

 

Zaten Suriye ve Beşşar Esad’ın Türk halkı ile bir sorunu yok.

 

 

Sorun Recep Erdoğan’ın kardeşim dediği Beşşar Esad’ı ABD talimatı ile arkadan hançerlemesidir.

 

 

Şimdi bu tuzağın altından kalkamayan ve sotasına getirdiği anda kendisinden intikam alacağını hesap eden Recep Erdoğan Suriye ile ilgili tüm oyunları, Beşşar Esad’ı perişan edip diskalifiye ettirmek ve taşeronu olduğu ABD’nin BOP çerçevesinde isteklerini yerine getirmektir.

 

 

Bir de sakın Recep Erdoğan’ın ‘’PKK ile PYD eşittir, ikisi de terör örgütüdür’’ sözüne aldanmayın.

 

 

Bununla AKP ve kendini temize çıkarmaya çalışıyor ki 2015 seçimlerinde oy kaybedip iktidardan düşmesin ve böylece gelecek olan yen hükümet onu ‘’Yüce Divan’’a göndermesin.

 

 

Bu söylem Türk milletinin zekası ile alay etmektir.

 

 

Eğer dediği gibiyse, Recep Erdoğan neden PYD(PYG)’yi desteklemek için Kuzey Irak’ın komik palyaço kılıklı peşmerge zibidilerinin Türk topraklarından geçerken kendilerini Kürdistan topraklarında gururla hissedercesine tıpkı işgal ordusu gibi resmi geçitle ve silahları ile Kobani’ye geçmesine neden izin veriyor?

 

 

Neden üç bölücü elikanlı terör grupları olan PKK-PYD-Peşmerge Kürtçü-ırkçı teröristlerini bir araya getiriyor Suriye’nin bir kenti olan Kobani’de?

 

 

Yoksa daha sonra bu üç terör grubunun birleşip Türkiye’ye saldırması için mi bunlar yapılıyor?

 

 

‘’Keser döner sap döner, bir günde hesap döner’’ sözü milletlerin büyük siyasal olaylarında da geçerlidir.

 

 

Demokratik mücadelemizi yaparak hem sabırla hem de sabırsızlıkla hareket ediyoruz milletçe.

 

 

Şafak sökmek üzeredir.

 
[email protected]

 

 

İbrahim ÖZDOĞAN Twitter

 

 

 
 

 

 


Yazarın Son Yazıları:
Türk ordusunu taammüden mahvetti
Tayyip Erdoğan’a karşı tüm muhalefet partileri ortak demokratik milli mücadele başlatmalıdır
Fetö teröristlerine af isteyen ya gafil ya hain ya da kaset korkusu olan şerefsizlerdir!