Parti Kamuoyuna

Parti Kamuoyuna
28 Mart 2019 20:09

16 Nisan referandumu ve ardından gelen Haziran 2018 Cumhurbaşkanlığı seçimleri ile tek adam rejiminin; daha politik deyimi ile kurumsallaşan faşizm 31 Mart 2019 yerel seçimleri ile kurumsallaşma sürecini yerel düzeyde de tamamlamak için devletin tüm imkanları ve en alçakça propaganda yöntemleri ile çalışmaktadır.

 
Muhalif ya da kendisinden olmayan herkesi vatan hainliği ile suçlayacak, parti genel başkanlarını bile hapis ile idam ile tehdit edecek kadar pervasızca saldıran AKP MHP ittifakı yerel seçimlerde her ne şartta olursa olsun, neye mal olursa olsun faşizmin inşa sürecini yerelde de tahkim ederek çıkmak istemektedirler.
Ekonomik krizin üstünü kapatarak sözde “beka” sorunu üzerinden süreci yürüten iktidar ve yandaşları tüm kamu imkanları, basın yayın organları ve en kirli oyunlarla bizleri susturmaya, sokağa çıkamaz hale getirmeye çalışmaktadırlar.
“Yönetenlerin yönetemez, yönetilenlerin ise yönetilmek istemez” olduğu bu koşullarda en sıradan sempatizanından genel başkanına kadar tüm partililerin kişisel beklenti, hesap ve kaygılardan uzaklaşarak bu yerel seçimlerde bütün güç ve imkanlarımız ile partimizin arkasında durması ve yerel seçimlerden zaferle çıkılması için elinden geleni yapması gerekmektedir.
Gün parti içinde küçük hesaplar peşinde koşma, küskünlükleri bahane etme, siyaset baronlarının “yarın” hesaplarına, küçük olsun benim olsun “örgütçük” oyunlarına düşmeden partimizin ve örgütümüzün arkasında durma ve mücadele etme günüdür.
Biz Ankara Çankaya da siyaset yapan CHP üyeleri olarak Ülkemizin bu zor koşullarında, faşizmin kurumsallaşma sürecine ket vurabilme ve demokrasiyi yeniden kazanabilme mücadelesinde, tüm haklı hâksiz eleştirileri, kızgınlıkları, küskünlükleri bir kenara koyarak; kişisel çıkar hesabı yapmaksızın partimizin ve örgütümüzün arkasında duracağımızı ve seçim sürecinin demokrasi güçleri ve partimiz lehine sonuçlanması için tüm gücümüz ve imkanlarımızla mücadele edeceğimizi kamuoyu ile paylaşır. Zaten partili olma lığının gereği bu olmalıdır. Tüm partililerimizin de aynı duyarlılık içerisinde davranmasını ümit ederiz.
Saygılarımızla
FAŞİZİME KARŞI OMUZ OMUZA
KATILIMCILAR
İSMAİL BİLGİLER, GÜNER UĞURLU,MESUT ARGUN,ALİ SEVİN,BAYRAM IŞIK,SEVİM DENİZ VELİ KAMAN,ATAMAN CANİK,ÖZKAN AKÇAY,GAZANFER ATAK GÖNÜL ERTEN,BİROL CANİK,MAHMUT ÇAKMAK,MAHSUNİ TIRIL,SALİH ELMAS,BEKTAŞ BİLGİN, CANER ERDOĞAN,YUSUF ERCİYES,SADRİ ALTUNOK ,BAYRAM DÖNMEZ,SEDAT CANPOLAT,NECDET CANPOLAT,BAHATTİN TEMİZER,MAHMUT ÖZEK,KEMAL AYYILDIZ,İSMAİL İLBAŞ,BÜLENT AKÇAY,MURAT ÜNAL,UFUK TOKER, MUSTAFA KOÇTÜRK, BELGÜZAR KILIÇ,NURETTİN PINAROĞLU, OKTAY TİVTİKÇİGİL, ÖZCAN DOĞAN, HÜSEYİN KARABULUT, OKTAY UÇAR,NURCAN KARAKUŞ, ABİDİN OTLU, VELİ YILMAZ, GÜLSÜN YELKEN, EMİNE SAĞLAM,AYDIN ŞENGÜL,YUSUF GÜNDOĞDU, YAYLA AĞIŞ, FEHMİ AYDIN,DEMET ASLAN KAVACIK,HALİL DOĞAN, MUHAMMED KAVACIK, LEYLA PİROĞLU,BAYRAM ALIMLI, YUSUF BUĞDAYCI,NİYAZİ ÖRNEK.