Otomobilde uyuyan kız çocuğuna tecavüz girişimine, 12 yıl hapis istemi

Otomobilde uyuyan kız çocuğuna tecavüz girişimine, 12 yıl hapis istemi
5 Eylül 2013 16:40

Adana’da geçen ay barda alkol alıp, rahatsızlık verdiği için dışarı atıldıktan sonra işyerinin önünde duran otomobildeki 11 yaşındaki kız çocuğu E.S.’ye tecavüze kalkıştığı ileri sürülen 45 yaşındaki Namzi G. hakkında 12 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

Olay, geçen 14 Ağustos’ta meydana geldi. İddiaya göre, 31 yaşındaki Ş.S., iş görüşmesi için kızı E.S.’yi de yanına alarak Sarıçam İlçesi’ndeki bir bara gitti. Otomobilin arka koltuğunda kızı yatarken kendisi işletmeci ile görüşmek için bara girdi. Bu sırada, barda eğlenen Nazmi G., alkolün de etkisiyle çevresindeki kişilerle tartışınca dışarı çıkarıldı. Nazmi G., bar önüne park edilmiş otomobilin arka koltuğunda uyuyan E.S.’yi fark etti. Şüpheli önce etrafına bakındı, kimsenin olmadığını görünce de elini açık olan pencereden içeri uzatıp kapıyı açtı. Sonra da uyumakta olan kız çocuğuna cinsel istismarda bulundu. Çocuk uyanıp, “Kurtarın beni” diye bağırdı. Kızın çığlıklarını duyanlar yardımına koştu.

Çevredekiler tecavüz şüphelisini tekme tokat döverek linç etmek istedi. Anne Ş.S. de gelip, Nazmi G.’ye vurmaya başladı. Şüpheliyi, polis, öfkeli vatandaşların elinden güçlükle kurtarıp gözaltına aldı. Tecavüz girişimi barın güvenlik kamerası tarafından da saniye saniye görüntülendi.

‘ÇOK PİŞMANIM’

Çıkarıldığı nöbetçi mahkeme tarafından tutuklanan Nazmi G., savunmasında aşırı alkollü olması nedeniyle olayla ilgili hiçbir şeyi hatırlamadığını söyledi. Nazmi G., “Üzüntü ve pişmanlık içindeyim. Ne yaptığımı bilmiyorum” dedi.

Soruşturmasını tamamlayan Cumhuriyet savcısı, tutuklu Nazmi G. hakkında 17’nci Asliye Ceza Mahkemesi’ne ‘çocuğun cinsel istismarı’ suçundan dava açtı. 12 yıla kadar hapsi istenen sanığın yargılanmasına önümüzdeki günlerde başlanacak.