Oto ekspertizde bir numara

Oto ekspertizde bir numara
24 Ağustos 2015 22:27

Öncelikle sizlere oto ekspertiz hakkında bilgi vermek daha doğru olacaktır.

 

 

İstanbul oto expertiz  firmaları bilgiyi güvenilirliği ve kaliteli hizmeti ile 2.el aracınızı alırken tecrübeli personeli ve gelişmiş teknolojik cihazlarıyla siz müşterilerimizin güvenli ve huzurlu araç almanızı sağlar. Kısaca anlayabileceğiniz üzere oto ekspertiz yetkilisinin görevi alacağınız ya da beğendiğiniz araç hakkında ki bütün bilgileri detayları incelemeleri ve raporları size ulaştırır. Araç üzerinde ki çizilmiş boyanmış çürümüş çökmüş bütün kısımları ellerinde bulunan son model teknolojik cihazlar ile tespit ederek siz müşterilerine ulaştırır. Böylece siz arabayı alırken verdiğiniz parayı gönülrahatlığı ile verebileceksiniz. Oto ekspertiz her zaman için müşterilerine tam ve kesin sonuçlar sunarak müşteri memnuniyeti sağlamakta ve güven kazanmaktadır.

Dolandırılmayın!

Eminiz ki çevrenizde bulunan insanlar dolandırıcıların oyununa gelmiştir. Peki bu dolandırıcılar nasıl iş yapar. Sizlere araçlarını tamamen yada kısmen orijinal çiziksiz boyasız değişensiz olarak göstererek sizin güveninizi sağlar. Ardından sizinle birkaç muhabbet aşaması yaşar. Daha sonra da sizin güveninizi kazanır. Yalan söylemekte usta olan bu dolandırıcılar kırık dökük çizilmiş boyalı arabalarını sizlere hatasız diyerek satmaya çalışır. Sizde iyi kalpli ve güvenilir insanlar oldukların düşünürseniz eğer, dolandırıcılar sizinle pazarlığa girer ve artık araçlarını satış aşamasına getirir. Satış aşamasına kadar geldikten sonra da size birkaç indirim yapacağını arabayı zararına sattığı vaatlerini sıralayarak size aracı satar. Sizde bir gün kafanıza tak ettiğinde gider bir ustaya ‘’arabayı bir teste sok bakalım’’ dersiniz ve sonuç ise hüsran ile biter.

Oto Ekspertizin Faydaları
İkinci el araç almadan önce emin olun ki Oto Ekspertiz Raporu almak sizin için çok yararlı ve faydalı olacaktır. Oto Ekspertiz Raporunda alacağınız araçtaki tüm hasarlar size ince detaylarına kadar verilmektedir. Sizde bu sayede hem hasarlı araç almayacaksınız hem de içinizde az bile olsa bir şüphe kalmayacak. Oto ekspertizlerini aramanıza da hiç gerek yok. Oto Eskpertiz Ücretleri de emin olun cebinize de çok uygun. Vereceğiniz ücretlerden de korkmayın. İstanbul Oto Ekspertizlerini aramak yerine buraya tıklamanız ve her türlü bilgiyi edinmeniz yeterli!www.oto-ekspertizi.com