Örtbas etmeyin!

Örtbas etmeyin!
31 Ocak 2016 15:45

CHP ‘nin eski İskenderun Gençlik Kolları Başkanı Mahmut Şirin, CHP Milletvekili Zeynep Altıok’un adıyla anılan, “odasındaki Atatürk resmini indirdi” skandalına f tepki gösterdi.

 

 

 

Olayın örtbas edilmek istendiğini belirten Şirin, kendisine ait  inşaat firmasında düzenlediği basın toplantısında CHP yöneticilerine ‘”Partimizi büyüteceğiz, dediniz, partimizin içine Atatürk düşmanlarını, vatan hainlerini aldınız. Partimizin içinde onları büyüttünüz” diye seslendi. Şirin, açıklamasında bir CHP milletvekilinin böyle bir terbiyesizliği yapmasını içine sindiremediğini ifade etti ve Atatürk’ün resminin indirilmesini ‘hainlik, nankörlük, kalleşlik’ olarak niteledi.

 

Şirin, şöyle devam etti: “CHP içerisinde bu olayı kimin yaptığını bilen, örtbas etmeye çalışan, sessiz kalan milletvekillerine ve yöneticilere buradan seslenmek istiyorum. Bu olayı görmezden gelenleri tarih asla affetmeyecektir. Çocuklarımız, torunlarımız, gelecekteki partililerimiz, aradan yüz yıl da geçse sizden nefretle bahsedecekler. Bu olayın yaşanmış olmasına aslında şaşırmamak lazım. Neden mi? Efendim, konuşuluyor: CHP milletvekili Atatürk portresini indirdi, çöpe attı. Tabii ki atar! Çünkü o bir Atatürk düşmanı! Onu oraya getirenden, milletvekili yapandan hesap sormak kızım. Kemal Kılıçdaroğlu, olay araştırılsın diye talimat vermiş. Bu olayın araştırılmasına gerek yok. Bu olayı herkes biliyor artık. Yapanı hemen açıklayın.”

 

 

Kaynak: Hüseyin Güler /Aydınlık