Örgü Lif Örnekleri ve Modelleri

Örgü Lif Örnekleri ve Modelleri
1 Ocak 2019 10:06

Çeyizlerin vazgeçilmezi örgü lif modelleri birbirinden farklı renk ve desende örülerek, banyoları süsleyen en kullanışlı ürünlerdir. Bebekler için ayrı, yeni evli çiftler için ayrı özelliklerde örülebilen bu örgüler, hediyelik olarak da sevdiklerinizi mutlu edecektir. Kare, oval, dikdörtgen ve altıgen gibi farklı şekillerde tasarlanan örgü lifler kolay ve zor modelleri ile karşımıza çıkmaktadır.

 

Banyo yaparken vücut temizliğinde kullanılan lifler, tığ işi ya da şiş ile örülebilir. Lifler için özel olarak üretilen ip renklerini seçerken tamamen kendi zevklerinize uygun ip renklerini satın alabilir, farklı boyutlarda ki bu el işi ürünlere hayvan, çiçek ve herhangi bir desen işleyebilirsiniz.

 

En Çok Tercih Edilen Lif Örnekleri

 
Örgü meraklısı bayanlar için hazırladığımız sitemizde anlatımlı lif modellerini, çiçek desenli lifleri, hayvan desenli lif örneklerini ve buna benzer pek çok örneği bulabilirsiniz. Tek bir örnekte bir adet ip rengi kullanabileceğiniz gibi ön plana çıkmasını istediğiniz kalp, papatya, gelin damat, civciv, kelebek gibi şekilleri farklı renklerde ki ipleri harmanlayarak da örebilirsiniz.

 
Onlarca modelin yer aldığı sitemizde içerisinde en çok rağbet gören lif örnekleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Yeni evlenecek genç bayanların bohçalarını süsleyen bu ürünler söz, nişan ve düğün gibi organizasyonlarda yakın akrabalar için hazırlanan bohçaları da zenginleştirecektir.

El Emeği Lifler

 

El emeği ürünlerden para kazanan bayanlara yol gösterici olan örneklerimiz, kolay anlatımlarımız sayesinde örneğin daha kısa sürede kavranmasına yardımcı olacaktır. Damat ya da kayınvalide bohçalarına gösterişli lif modellerini önerirken, günlük kullanımlar için yapılan örneklerde ise sade lif modelleri sizler için araştırarak sitemizde yer veriyoruz.

 

Banyo lif modelleri olarak sınırsız çeşitliliğe sahip bu el işleri, resimler ve detaylı anlatımlar ile daha da güçlendirilmiş ve örgü tekniğini bilmeyenler için yol gösterici olmuştur. Örgü lifler yapılırken zincir detayından başlayan anlatımlarımız tek tek maddeler halinde devam ederek desenin nasıl ortaya çıktığını gözler önüne sermiştir.