Online filmler – Kelebeğin rüyası, Unutursam Fısılda

Online filmler – Kelebeğin rüyası, Unutursam Fısılda
22 Temmuz 2016 17:10

Canlı film izleme siteleri, gelişmiş internet teknolojisi kullanarak kişilere filmleri en kaliteli görüntülerle sunan web siteleridir.

 

 

 

 

Bu sitelerde bütün filmleri ilemek izlemek son derece kolaydır. Tek yapılması gereken, arama motorunda canlı film izle diye arama yapmak, gelişmiş teknolojiye sahip film ileme sitesi ekrana geldikten sonra da sitenin arama kısmına Unutursam Fısılda ya da Kelebeğin Rüyası izle diye yazmak yeterli olmaktadır.

Unutursam Fısılda Burada Seyrediliyor

 

Unutursam Fısılda filmi, Çağan Irmak imzalıdır. Yönetmenliğini ve senaristliğini Çağan Irmak’ın yaptığı filmde Hümeyra, Işıl Yücesoy, Farah Zeynep Abdullah, Mehmet Günsür ve Kerem Bursin gibi Türk sinemasının önemli isimleri rol almaktadır. Filmin yapımcısı da TAFF Pictures’dır. Sağlık lisesinden yeni mezun olan ve bir kasabanın sağlık ocağında hemşireliğe başlayan Hanife ile aykırı olarak nitelendirilen kız kardeşi Hatice, küçük ve kendi halinde olan muhafazakar bir kasabada yaşamaktadır. Hanife çok çekingen ve içine kapanık bir kızdır ancak Hatice tam tersidir. O, hem haylaz, hem laf dinlemez hem de başına buyruk bir kişidir.

 

Hanife edebiyata meraklıdır ve şiir defteri tutmaktadır ancak bu defterden kimsenin haberi yoktur. Hatice ise etrafında bulunan herkesi unutacak kadar şarkı söylemeye tutkuyla bağlıdır. Günlerden bir gün yeni atanan kaymakamın oğlu Tarık kasaba merkezine gelir. Bu andan sonra iki kız kardeşin hayatı tam anlamıyla değişmiştir. Bu filmin haricinde Kelebeğin Rüyası filminin de izlenmesi mümkündür. Üstelik bu film HD görüntü avantajı ile son derece net bir şekilde izlenebilmektedir. Canlı film izleme sitesine Kelebeğin Rüyası izle diye yazıldığında, kısa sürede film ekrana gelmektedir. Bu filmin yönetmenliğini Yılmaz Erdoğan üstlenmiştir. Zonguldak ve İstanbul’da çekilen film, Zonguldaklı maden işçilerini hayatlarından kesitler de sunmaktadır.

Kelebeğin Rüyası Çok Sevildi

 

Filmin oyuncu kadrosunda ise Yılmaz Erdoğan’ın yanı sıra Mert Fırat, Kıvanç Tatlıtuğ, Berçim Bilgin, Taner Birsel ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimler yer almaktadır. Zonguldak’ta yaşayan iki genç şair olan Rüştü Onur ve Muzaffer Tayyip Uslu, bu madenci kentinde memuriyet hayatı sürdürmekte, aynı zamanda da sanatla ve edebiyatla, en fazla da şiirle iç içe bir hayatı devam ettirmektedir. Genç Cumhuriyet’in modernleşme çabaları sürerken Avrupa’da da çetin bir savaş vadır. Belediye Başkanı’nın kızı olan Suzan’ın Zonguldak’a gelmesiyle Rüştü ve Muzaffer’in şiire olan sevgisi iyice artmıştır. Suzan liseye gitmektedir ve çevrenin karşı çıkmasına kağmen bu iki geçle arkadaş olmuştur. Ancak 1940’lı yılların vebası olarak nitelenen verem, bu gençletin de sağlığını tehdit etmektedir.

 

Rüştü ile Muzaffer’in hem kendi gelecekleri, hem de dünyanın geleceği pek de iyi değildir.Birbirinden değerli iki film olan bu iki filme, canlı film izleme sitesinin arama kısmına Unutursam Fısılda ve Kelebeğin Rüyası izle diye yazarak bulmak mümkündür. Ayrıca film izlemek için herhangi bir ücret ödenmemektedir.

Kaynak: Onlinefilmizle