Önkibar, Bahçeli'ye fena kızdı: Tayyip kadar adam değilsin

Önkibar, Bahçeli'ye fena kızdı: Tayyip kadar adam değilsin
22 Aralık 2012 10:14

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın’ın Sabahattin Önkibar’la ilgili ‘Kimliksiz yardakçı’ ifadeleri Aydınlık yazarı Önkibar’ın sert tepkisine neden oldu.

MHP lideri Devlet Bahçeli’nin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Önkibar, Bahçeli’ye sert ifadelerle yüklendi. Önkibar, ‘Ülkücü gençlerin kanları üzerinden saltanat kurup emperyalizme ve onun acentası AKP’ye kuyruk olanlar bilmelidirler ki, Tayyip bile onlardan çok daha adamdır.’ diye yazdı.

İŞTE ÖNKİBAR’IN O AÇIKLAMALARI
 
Ulusal Kanal’daki programımda ettiğim sözler ve yazdığım yazılar Bahçeli’yi çıldırtıyor çünkü biliyor ki sözlerim ve yazılarım ülkücü tabanda geniş akis buluyor. Son olarak önceki gün yazdığım “Hangi MHP, hangi Milliyetçilik” başlıklı yazımıza Genel Başkan Yardımcısı Semih
Yalçın aracılığı ile basın açıklaması yaptırarak tepki gösterdi. Açıklamada, Bahçeli’ye yakışacak şekilde hem açık tehdit, hem de türlü hakaretler var. Buna mukabil yazımda yapılan eleştirilere verilen tek bir cevap yok. Önce bir şeyin altını çizeyim:

BAHÇELİ BENİ SUSTURMAK İSTİYOR
 

Devlet Bahçeli bunu ilk kez yapmıyor. 2001’de yani MHP iktidar ortağı iken Star Gazetesi’nde çıkan, hakkındaki yazılarım sebebiyle beni kovdurmak için Cem Uzan’a, Şevket Bülent Yahnici’yi göndermiş. Uzan, Yahnici’yi adam yerine koymayınca görüşme Yahnici ile Genel Yayın Müdürü Fatih Çekirge arasında olmuştu. Keza, Yeniçağ’da yazarken Bahçeli’nin beni susturmak adına bazı arayışlara girdiği yine Yeniçağ’ın manşetine malzeme olmuştu.



TAYYİP BİLE SENDEN ÇOK DAHA ADAM
 

Bakın buradan ilan ediyorum, ne Bahçeli gibi Türk Milliyetçiliği’ni tasfiye görevinde olanlar, ne de onun sayesinde MHP’de yer bulanlar yani ülkücülükten geçinen türedilerin tehditleri beni bir santim geriletmez tersine kamçılar.

Ülkücü gençlerin kanları üzerinden saltanat kurup emperyalizme ve onun acentası AKP’ye kuyruk olanlar bilmelidirler ki, Tayyip bile onlardan çok daha adamdır.