Oktay Vural: Bu fitne ve fesata karşı halkımızı uyarmalıyız

Oktay Vural: Bu fitne ve fesata karşı halkımızı uyarmalıyız
11 Mart 2013 09:21

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural gecede yaptığı konuşmada, “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti rejimini değiştirmek için İmralı deki bebek katiliyle masaya oturmuş pazarlıklar yapılıyor. Bu fitne ve fesada karşı halkımızı uyandırmalıyız” dedi.

 

 

 

MHP Marmaris İlçe Teşkilatı tarafından dün akşam `Sevdamız Marmaris’ adlı birlik ve beraberlik gecesi düzenledi. Marmaris’e bağlı Beldibi Beldesi’nde bulunan Amfi Tiyatro’da gerçekleşen geceye MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural, Muğla MHP Milletvekili Mehmet Erdoğan, Marmaris Esnaf Sanatkarlar Odası Başkanı Şükrü Ayyıldız, Marmaris Şoförler Odası Başkanı İbrahim Tarım, Beldibi Belde Belediye Başkanı MHP’li İdris İspirli, il ve ilçe teşkilat başkanları ile çoğunluğu kadın ile gençlerden oluşan 6 bin kişi katıldı.

 

 

 

 

Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve şehitler adına bir dakika saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından mehter marşı çalındı. Tuncay Bayatlı’nın sahne aldığı gecede seslendirdiği 5 parçaya, dinleyicilerde eşlik etti.

“Allah Ekber “ sloganı ile MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural sahneye geldi. AKP ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a yönelik ağır eleştirilerde bulunan Vural şunları söyledi:

 

 

 

 

 

“44 yıldır siyasi arenada eğilmedik, bükülmedik ve hep dik durduk. Bunlar gibi on yıl önceden siyasi dik duruşu bırakıp gidenlerden değiliz. Bunlar Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu Türkiye Cumhuriyeti rejimini değiştirmek için İmralı deki bebek katiliyle masaya oturmuş pazarlıklar yapıyor. Bu fitne ve fesada karşı halkımızı uyandırmalıyız. Ülkücüler, 12 Eylül de Türk ve Müslümanız dedikleri için işkence gördü, idam edildiler. Biz o dönemlerde ki zulümle mücadele ederek Türk ve Müslümanız demeyi sürdürdük. Bugünde hep birlikte bebek katilleriyle masaya oturanlara karşı mücadelemizi ne pahasına olursa olsun devam ettireceğiz.”

 

 

 



Konuşması sırasında Vural’ın sözü sık sık “Hepimiz Türk’üz”, “İmralı ile pazarlık yapanlar istifa”, “Başbakan Ülkücülerin sabrını taşırma, haddini aşma” sloganları ile kesildi. Konuşma sonrası Vural’a, Marmaris MHP İlçe Başkanı tarafından üzerinde Türk Bayrağı, MHP amblemi, Alparslan Türkeş’in fotoğrafı bulunan el dokuması hırka ile içinde bal ile organik bitkisel çayların bulunduğu paket verildi. Oktay Vural geöcede bulunan çocuklarla hatıra fotoğrafı da çektirdi. Gecenin sonunda sanatçı Mustafa Yıldızdoğan sahne aldı. Sanatçı, “Türkiyem” şarkısını geceye katılanlarla birlikte söyledi.