Oğul Gül Bu Habere Sevinecek

Oğul Gül Bu Habere Sevinecek
2 Kasım 2011 10:58

Mehmet Emre Gül’ün daha 15 yaşında Ankara TED Koleji’nde öğrenciyken kurduğu ancak reşit olmadığı için kuruluş evraklarını velayeten annesi Hayrünnisa Gül ve babası Abdullah Gül’ün imzaladığı Adresime Gelsin Bilişim Teknolojisi Ticaret ve Limited Şirketi’nin kuruluş ilanı 13 Kasım 2006″da Ticaret Sicili Gazetesi’nde yayınlanmıştı. Şirket evraklarında Emre Gül’ün adresi, Abdullah Gül’ün Dışişleri Bakanı olduğundan beri oturdukları Ankara”da Şehit Ersan Caddesi”nde bulunan Dışişleri Resmi Konutu gösterilmişti.

Daha sonra Oğul Gül’ün yaşıyla beraber ticari zekası da büyüyordu!…

 

Çünkü Mehmet Emre Gül’ün e-ticaret alanında yaptığı yatırımlar biliniyordu. 19 yaşında olan Gül, daha önce “Adresime Gelsin Bil. Tek. Tic. Ltd. Şti.” adında bir şirket kurmuş ve bir alışveriş sitesi açmıştı.

 

Oğul Gül’ü Havalara Uçuran Haber

 

2011 yılı ilk 9 aylık e-ticaret ve banka kartı kullanım verileri açıklandı.BKM Genel Müdürü Soner Canko, eylül ayı sonu itibarıyla yerli ve yabancı kredi kartı ile farklı e-ticaret sitelerinden yapılan harcamaların, geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre yüzde 52 artarak 16 milyar 971 milyon 250 bin liraya yani yaklaşık 10 milyar dolara çıktığını belirtti.

 

Oğul Gül ticari yatırımlarıyla daha çok para kazanmış demek oluyor bu. Gözümüz yok! Allah helalinden daha çok versin diyelim!  Yıllar önce Ahmet Özal’ın biranda çok büyük şirketler kurmasının ve para kazanmasının ardından gazeteciler Rahmetli Turgut Özal’a  bu durumun nedenini sormuşlardı (  Demek ki o dönemde cesur gazeteciler az da olsa varmış ve rahmetli Özal da gazeteci fırçalamıyormuş ) Turgut Özal şu cevabı vermişti oğlu için ‘ Çok zeki, müthiş bir ticari zekaya sahip’…

 

Turgur Özal vefat edince aylar geçmeden ticari zeka Ahmet Özal da batmıştı….

 

Hayırlısı!

 

HH