Muharrem İnce: Dereyi görmeden paçaları sıvama!

Muharrem İnce: Dereyi görmeden paçaları sıvama!
9 Eylül 2018 17:56

İzmir’de, CHP’nin kuruluş yıl dönümü etkinliğine katılan, partinin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, gazetecilerin sorularını yanıtladı. “Yerel seçimlerin ardından yeniden kurultay çalışması olacak mı?” sorusuna İnce, “Dereyi görmeden paçaları sıvama” diye yanıt verdi

 

 

CHP İzmir İl Örgütü üyeleri, partinin 95’inci kuruluş yıl dönümü etkinlikleri kapsamında, Cumhuriyet Meydanı’ndaki Atatürk Anıtı’na çelenk bıraktı. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel’in Ankara’daki programa katılması nedeniyle yer almadığı etkinliğe, partinin 24 Haziran seçimlerindeki cumhurbaşkanı adayı Muharrem İnce, İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, bazı ilçe başkanları ve belediye başkanları ile çok sayıda partili katıldı.

 

 

“ÖNCE YEREL SEÇİMİ GÖR”

 

 

Muharrem İnce, basın mensubunun “Yerel seçimlerden sonra tekrar kurultay talepleriniz olacak mı?” sorusuna ise “Dereyi görmeden paçaları sıvama. Önce bir yerel seçimi gör” yanıtını verdi. Yerel seçimde belirlenecek adaylar ile ilgili soru üzerine İnce, “Onu ben bilemiyorum. Adayları ben belirlemiyorum” dedi.

 

 

“BEN YALNIZ MIYIM?”

 

 

İl Başkanı Deniz Yücel ile birçok ilçe belediye başkanının Ankara’da, Genel Merkez tarafından düzenlenen programa katıldığı hatırlatılarak, “Burada yalnız bırakıldığınızı düşünüyor musunuz?” sorusu yöneltilen İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ise “İl Başkanımız, belediye başkanlarımız Ankara’da partinin 95’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorlar. Biz de burada İzmirli hemşehrilerimizle İzmir ve Türkiye’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyoruz. O da görev bu da görev. İki görevi bir arada yapıyoruz. Yalnız bırakıldığımı düşünmüyorum. Hayır öyle bir şey yok. Ben yalnız mıyım? İzmirliler beni yalnız bırakmadığı sürece yalnızlık olmaz” diye konuştu. Tören, hatıra fotoğrafı çektirilmesiyle sona erdi.