Muharrem İnce: CHP amiral gemisidir!

Muharrem İnce: CHP amiral gemisidir!
4 Ocak 2024 11:37

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce’yi CHP Genel Merkezi’nde kabul etti. Belediye başkan adaylarının açıklanmasının ertelendiğini duyuran Özel, “MYK’nın ve PM’nin olağanüstü gündemi içinde bulunduğumuz Anayasa’ya karşı darbe girişimidir” dedi.

 

 

 

Özgür Özel’den sonra söz alan Muharrem İnce, “Memleket Partisi olarak yeni seçilen Genel Başkan sayın Özgür Özel’e hayırlı olsun, başarı dileklerimizi iletmek için ziyaret ettik. Kendisiyle memleket meselelerini değerlendirme fırsatı bulduk” dedi.

 

 

“Önümüzdeki seçim süreciyle ilgili de kaygılarımızı dile getirdik” diyen İnce, “Bu memleketin adliyesi, zaptiyesi, mülkiyesi, harbiyesi, tıbbiyesi ele geçirilmiş durumda. Memlekette yargı iktidarın sopası olmuş durumda. Yargının düzgün işlemediği bir yerde, ekonominin kurallarının düzgün işlemesi mümkün değildir. Türkiye’de yargı, aklını başına almalıdır” ifadelerini kullandı.

 

 

İnce, şöyle devam etti: “Son seçimde ne yazık ki hem cumhurbaşkanlığını hem Meclis çoğunluğunu ele geçirmiş bir iktidar var. Bu psikolojik üstünlükle bu seçimlere giriyor. CHP amiral gemisidir, bugün muhalefetteki en güçlü partidir. O konuda görüşlerimizi aktardık. Türkiye nasıl yeniden ayağa kaldırılır, görüşlerimizi kendisiyle paylaştık.”