MODAYITIKLA İLE NASIL TANIŞTIM?

MODAYITIKLA İLE NASIL TANIŞTIM?
18 Ağustos 2018 21:01

İnternet üzerinden alışverişler arttıkça sektöre giren firma sayısı da her geçen gün artmakta tabi bu haliyle firmalar hakkında yapılan şikayet sayılarını da arttırmakta.Üzüm ile çöpünü karıştırmamak lazım tabi ki her firma aynı değil ama bu denli büyük bir dünyada başımıza talihsiz olaylar da gelebiliyor. Hatta geçen haftalarda bir internet sitesi alışverişinde kötü bir deneyim yaşayan bir okurmun yorumlarını da dile getirmiştim. Bu sefer ki yazımda ise başarılı bir e-ticaret sitesinden bahsedeceğim size.

 

Modayitikla.com erkek giyim ürünleri satan bir online alışveriş sitesi. Bu siteyi kendim bulmadım tabi ki oradan alışveriş yapan bir arkadaşım göz önünde bulundurulması gereken kaliteli bir firma oldugunu öne sürerek benden incelememi tavsiye etti. Bu konuşmayı gerçekleştirirken üzerindeki gömleği gösterip modayitikla’dan satın aldığını belirtti. Oldukça kaliteli bir gömlekti gerçekten de modeli son derece şıktı. Arkadaşıma güvenirim internetin kurdu olmuş birisidir şayet o öneriyorsa kesin bildiği birşey vardır diyerek firmayı araştırmaya koyuldum.

 

Üzerimde bıraktıkları ilk intiba başka hiçbir yerde olmayan benzersiz modeller sunmalarıydı; ürün çeşitleri oldukça geniş. Bir erkeğim ihtiyaç duyabileceği tüm giyim ürünleri sitelerinde bulunmakta. Model seçimleri gerçekten çok iyi , özellikle spor modeller ilgimi fazlasıyla çekti. Tabi ürünlere dokunmadan kalitesini anlamak mümkün değil ama fotograflardan ürünlerin ne kadar kaliteli ve şık olduğu apaçık ortadaydı. Fiyat olarak ucuz ya da pahalı diyemem ürün kalite ve modeline göre gayet uygun fiyatlara sahipler. Zaten bu kalitede ve tarzda ürünleri neredeyse bedava satan firmalar varsa oradan direk koşarak uzaklaşın derim çünkü ürünler hiçbir zaman beklediğiniz kalitede çıkmaz.

 

Geçen sene Avrupa seyahatimde çeşitli ülkelerde gördüğüm birçok model modayitikla‘da tekrar karşıma çıktı inanın bu modelleri Türkiye’de bulmak neredeyse imkansız. Sipariş vermek için kısıtlı zamanım olduğu için telefon ile müşteri hizmetlerine ulaşıp beğendiğim modelleri ve bedenimi belirtip ürünleri kapıda ödeme ile almak istediğimi belirttim. Çok fazla uzatmadan devam edeyim adres bilgilerimi verdim ve tam hatırlamıyorum fakat sanırım 1-2 gün içerisinde ürünler elime ulaştı. Paketimi teslim aldıktan sonra hemen ürünleri kontrol ettim, arkadaşımın dediği kadar varmış dedim içimden. Ürünler sitede göründüklerinden çok daha kaliteli ve çok daha fazla şık. Herşey tas tamam elime ulaşmıştı ve beklediğim kalitenin üstünde ürünlerdi.

 

Fakat bir sitenin iyi olup olmadıgını illa aldıgınız ürünlerin dogru veya beklediginiz kalitede gelip gelmediği degil alışveriş sonrası yaşanabilecek sorunların çözüm yolları da etkiler. Bundan dolayı aslında hiçbir sorun yaşamamış olmama rağmen ürünlerden birini beğendiğimi belirterek iade edeceğimi söyledim. Müşteri hizmetleri tarafıma ulaşarak iade kargoyu nasıl göndereceğimi ve ücretimi hangi süre zarfında alacağım hakkında gerekli bilgilendirmeyi yaptı.

 

Ürünü geri gönderdim bakalım paramı iade edecekler mi diye . Yaklaşık 7-8 gün sonra o ürünün ücreti banka hesabıma yattı. İşte bu benim en çok içime sinen ve hoşuma giden nokta oldu. Ürünlerinin arkalarında durmaları ve müşteri memnuniyetini en ön planda tuttuklarını bizzat kendim tecrübe etmiş oldum.

 

Bir erkek giyim alışveriş sitesi olarak www.modayitikla.com benim gözümde kendini kanıtlayan bir firma oldu ve alışveriş yapılabilecekler listeme eklendi.