Meclis’te uğultular dinmeyince CHP’li Gök: Konuşmak isteyenler dışarıda konuşsun, çayları ben öderim

Meclis’te uğultular dinmeyince CHP’li Gök: Konuşmak isteyenler dışarıda konuşsun, çayları ben öderim
6 Kasım 2019 12:17

TBMM Başkanvekili Levent Gök, Genel Kurul Salonu’ndan yükselen uğultular üzerine, “Konuşmak isteyen arkadaşlarımızın dışarıda konuşmalarının uygun olacağını, içecekleri çayların ücretlerini de bana ciro edebileceklerini ifade ediyorum, ben öderim onları” diye seslendi.

 

 

Tarafsız Haber Ajansı’ndan Mehtap Gökdemir’in haberine göre Genel Kurul’da dün salondan yükselen uğultular üzerine araya giren TBMM Başkanvekili Levent Gök, “Değerli milletvekilleri, şimdi öneri üzerinde görüşmelere başlayacağız ama tabii, salondaki uğultu yine arttı. Rica ediyorum değerli arkadaşlar, lütfen kürsüde konuşan arkadaşlarımızın konuşmalarını engellemeyelim” dedi.

 

 

“BİR KIRAATHANE GÖRÜNTÜSÜ OLUŞUYOR; YAKIŞMIYOR BU MECLİSE“

 

 

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan da, “Yukarıdan baktığınızda bir kıraathane görüntüsü oluşuyor; yakışmıyor bu Meclise, hakikaten yakışmıyor” diye konuştu.

 

 

“BEN SESSİZ OLALIM DEDİKÇE TERSİNE ANLAŞILIYOR”

 

 

TBMM Başkanvekili Levent Gök de, “Değerli arkadaşlarım, lütfen biraz sessiz olalım. Ben sessiz olalım dedikçe tersine anlaşılıyor. Lütfen arkadaşlar…” diyerek tekrar araya girdi.

Lütfü Türkkan da, “Bir ara verin Sayın Başkan, bir edep erkan gelsin Meclise” dedi.

 

 

“İÇECEKLERİ ÇAYLARIN ÜCRETLERİNİ DE BANA CİRO EDEBİLECEKLERİNİ İFADE EDİYORUM, BEN ÖDERİM ONLARI”

 

 

TBMM Başkanvekili Levent Gök de, “Konuşan arkadaşlarımızın insicamını korumak gerekiyor; bu, sizlere de lazım olacak her zaman. Konuşmak isteyen arkadaşlarımızın dışarıda konuşmalarının uygun olacağını, içecekleri çayların ücretlerini de bana ciro edebileceklerini ifade ediyorum, ben öderim onları” önerisini getirdi.