Lohusa Döneminde, Lohusa Pijama ve Lohusa Gecelik Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

Lohusa Döneminde, Lohusa Pijama ve Lohusa Gecelik Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?
23 Ocak 2019 13:14

Lohusa pijama ve gecelik doğum çantasında bulunması gereken malzemelerdendir. Günümüzde bu dönemler için oldukça rahat ve kullanımı uygun ve pratik modeller üretilmektedir. Eskiden doğum yapan kadınlar pijama ve gecelik için zorluklar yaşardı fakat artık bu ürünler rahatlıkla bulunabiliyorlar.

 

 

Lohusa Döneminde, Lohusa Pijama ve Lohusa Gecelik Seçimi Nasıl Yapılmalıdır?

 

Beli ve göğüs bölgesini sıkan, her emzirme zamanı giyip çıkarma sıkıntısı yaşanan ve birçok olumsuzlukla hayatı zorlaştıran modellerden kurtulan lohusa kadınlar, lohusa dönemi için birçok alternatif modeller bulabiliyorlar. Sıkıntılı geçen hamilelik dönemi ardından lohusa döneminde anneye olduğu kadar bebeğe de rahat ve huzurlu bir konfor sağlayan bu seçenekler ihtiyaç ve beklentiler göz önünde bulundurularak yüzlerce gecelik ve pijama modeli üretimine başlandı. İster pijama seçimi ister gecelik seçimi olsun anne adayları için oluşan alternatifler son derece rahat ve ihtiyaca cevap verecek niteliktedirler. Pijama ve gecelik takımları sevimli, şirin ve tüm detaylar düşünülmüş olarak belirlenirken estetik anlamda da yeni annelerin ilgisini çekiyor. Bu modellerin çekiciliği onların görüntü ve psikolojik yapılarını da pozitif yönde etkiliyor. Lohusa döneminde, lohusa pijama ve lohusa gecelik seçimi nasıl yapılmalıdır?

 

Lohusa Gecelik ve Pijama Seçimi;

 

öncelikle aranması gereken özellik rahatlık olmalıdır. Bel kısmından ayarlanabilen ve şişliklerin azalması ile belden daraltılabilen ve bollaştırmaya olanak veren bir model içinde kendinizi daha özgür ve daha rahat hissedeceksiniz. Lohusa gecelik modelinin bu şekilde olmasına dikkat ediniz. Pamuklu, penye ve polar kumaştan olan bir pijama da doğumdan sonra terleme ve üşüme durumlarınızda önleyici olur. Seçtiğiniz lohusa pijama’nın da kaliteli bir kumaştan üretilmiş olmasına özen gösteriniz son dönemlerde melisa kumaşlar lohusa bayanlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Doğum sonrası hormonal değişimlere karşı vücuttaki etkileri rahatlıkla atmanıza yardımcı olacaktır. Lohusa pijama ve gecelikler, emzirme bölümleri sayesinde kıyafet değiştirme zorluğu yaşamadan rahatlıkla emzirmenizi sağlar. Özellikle de ilk aylardaki emzirme yoğunluğunda bu ayrıntı oldukça önemlidir. Dinlenme, lohusalık döneminde gerekli bir ihtiyaç olduğundan giyeceğiniz gecelik veya pijama’nın konforu ve rahatlığı uyku kaliteniz için önemlidir. Esnek ve yumuşak kumaşlı modeller size rahat bir uyku uyumanızı sağlayacaktır..

 

Daha Fazla Bilgi İçin Tıklayın!!

 

https://www.lohusahamile.com