Liposuction İle Gelen Güzellik

Liposuction İle Gelen Güzellik
29 Temmuz 2021 14:10

Güzellik kavramı çok geniş bir kavram olsa da güzel olmak için liposuction uygulamak bir ayrıcalıktır. Bu kavram günümüzde estetik operasyonlar sayesinde çok geniş bir floral yapı ile değerlendiriliyor.

 

 

Son teknoloji estetik operasyonlardan birini oluşturan liposuction ile bambaşka bir vücut görseline sahip olmak mümkün oluyor. Doğum sonrası kalan yağları ve sarkık görüntüyü yok etmek için bu uygulamadan yararlanılıyor.

 

Liposuction Nedir?

 

Liposuction uygulaması bölgesel bir estetik ameliyatıdır. Bu işlemde bel çevresi, diz, karın ve basen gibi bölgelerde bulunan inatçı yağlar vakumlama ile yok edilecektir. Farklı yöntemlerle uygulanan bu estetik girişim sayesinde vücut şekillenerek istenilen ölçülere getirilecektir.

 

Liposuction Nasıl Yapılır?

 

Liposuction işlemi, bölgesel olarak yapılan bir işlemdir. İşlem sırasında yağ aldırma işlemi yapılacak olan bölgeye küçük kesiler açılacak, bu bölgelere yağ eritme ve vakumlama yöntemleri uygulanacaktır. Bu işlem sonrasında vücut şekil alacak ve bölgesel hale gelmiş inatçı yağlar alınarak işlem tamamlanacaktır.

 

Karın Germe Ameliyatı Kimlere Uygulanır?

 

Halk arasında karın germe adı da verilen bu yöntem herkese sorunsuz olarak uygulanır. Ancak sürekli rahatsızlığı olan kişilere bu uygulamanın yapılması için tetkik ve analizlere başvurulması şarttır. Bu tetkik ve analizler uygulamanın hangi teknikler kullanılarak yapılacağını belirtecek yapıya sahiptir.

 

Karın Germe Ameliyatı Öncesi Bilinmesi Gerekenler

 

Karın germe ameliyatı yapılmadan önce bu işlemin bir zayıflama işlemi olmadığının herkes tarafından bilinmesi gerekir. Karın germe işleminde sarkık ve çatlakların giderilmesi gibi bir durum söz konusudur. Bu işlem sayesinde vücut şekillenecek ve istenmeyenler yağlar kaybolacaktır. Bu işlemin bir operasyon olduğu ve bazı risk faktörlerinin bulunduğu da unutulmamalıdır.

 

Karın Germe Ameliyatı Sonrası Bilinmesi Gerekenler

 

Yağ aldırma veya karın germe olarak uygulanan bu işlemden sonra vücudun tam anlamıyla şekillenmesi için 4 ile 8 hafta arasında korse kullanmak şarttır. Bu işlemden sonra vücutta ortaya çıkan morluk veya ödem korkulacak bir durum ortaya çıkarmaz. Doktor denetiminde yapılması gereken bu uygulama vücudu istenen şekle sokmak için yapılan bir işlemdir.

 

Yağ Aldırma Nedir ve Kimlere Uygulanır?

 

Yağ aldırma, karın germe olarak adlandırılan bu estetik operasyon tüm bireylere uygulanabilen bir estetik cerrahi operasyonudur. Bu operasyon ile spor ile yok edilemeyen yağlar yok edilecek ve şekillenmiş bir vücut görünümü kazanılacaktır. Vücut hatlarının düzgün ve bakımlı olmasını isteyen kişilerin birçoğu bu operasyon şeklini benimseyerek modern bir işlemi de tercih etmiş olur.

 

Yağ Aldırma Yöntemleri Nelerdir?

 

Yağ aldırma yöntemi günümüzde farklı tekniklerle yapılıyor. Ancak her teknik yağların eritilerek vakumlanması içeriğini oluşturuyor. Her tekniğin kendine has detayları ve yan etkileri bulunurken lazer ile karın germe işlemi daha kaliteli ve sağlıklı bir tedaviyi sunuyor.

 

Yağ Aldırma Tedavi Fiyatları 2021

 

Yağ aldırma tedavisinin fiyatları her hastaya göre değişim gösteriyor. Basen, bel, bacak, karın ve diz bölgesine uygulanacak bu işlemde fiyatları etkileyen faktörlerden birini uygulamanın yapılacağı alan oluşturuyor.

 

Her bireyin vücut ölçüleri farklı olurken, işlemin tekniği ve farklı bir cerrahi operasyon gerekip gerekmeyeceği gibi detaylar da işlemin fiyatını etkiliyor.

 

Bu nedenle yağ aldırma ve karın germe operasyonu yaptırmadan önce uzman bir doktorun vücudu analiz etmesi ve hangi tekniği uygulaması gerektiğine karar vermesi gerekiyor. Bunun için profesyonel bir merkezin tercih edilmesi ve uygulama hakkında detaylı bilgileri almak önem taşıyor. Liposuction uygulaması konusunda doğru karar vermek istenilen vücut görseline de daha kolay sahip olmayı sağlıyor.