Lif Modelleri

Lif Modelleri
9 Aralık 2019 09:12

Lifler banyolarda temel ihtiyaç halini almış, temizlik için oldukça önemli olan ürünler arasındadır. Çeyiz hazırlığı yapan genç kızların özellikle merak ettikleri bu lifler hem görünümleri hem de kullanılan desenleri ile geniş bir yelpazeye ulaşmıştır. Hızına yetişilemez derecede farklılık gösteren bu örgüler kare, uzun, oval, çiçekli gibi şekillerde tasarlanarak hayata geçirilmiştir.

 

 

Yalnızca tek bir lif örneği yapabileceğiniz gibi farklı şekillerden oluşan lif takımlarını da çeyizlik bohçalar için hazırlayabilirsiniz. Tığ ile zincir çekmeyi bilen herkesin yapabileceği bu örnekler bohçaları süsleyen en önemli hediyeliklerdir. İçinizi açacak ve sevdiklerinizi mutlu edecek bu el işlerini tığ ile kolaylıkla örebilirsiniz. Üstelik yalnızca çevrenize değil para kazanma amacıyla da bu örneklerden yaparak insanların beğenisine sunabilirsiniz.

Örgü örme işi ile haşır neşir olanların yalnızca 1 günde bitirebileceği lif modelleri en beğenilen modelleri sizler için derledik. İstediğiniz lif modelinin yapımını bulabileceğiniz sitemizde kıvırcık motifli, papatyalı, kalpli ve çiçek desenli gibi sayısız örneğe ulaşabilirsiniz. Resimlerle desteklenen örnekler anlatımlı içerikleri sayesinde örgü ören hanımlara oldukça kolaylık sağlayacaktır.

 

 

Yuvarlak, Kalpli, Kare ve Birbirinden Renkli Lif Çeşitleri

 

 

Lif dünyasına adım attığınızda içinden çıkamayacak ve sırasıyla bu güzel örnekleri örmek için adeta kendi kendinize yarışacaksınız. Özellikle komşulardan alınan örnekler hep birbirine benzediği için günümüzde hanımlar internet sayesinde oldukça farklı örnekleri yaratıcılıkları ile birleştirmektedir. Siz de bu kişilerden biriyseniz kesinlikle bu lif örneklerine bayılacaksınız.

 

Kenarları oval şekilde yapılan lifler ortadan başlanarak kendi etrafında örülerek ortaya yuvarlak bir şekil çıkaracaktır. Kare lif örneklerinde ise lifin kenarından başlayarak uç kısmına kadar gelinecektir. Her ikisinin de örme zevki farklı olan bu lifler üstelik üzerinde ki desenlerle sınırlı kalmayacak ve tığ işi kenar oyası yapılarak da örneğin bitişi sağlanacaktır.

 

Sıradan desenleri ve şekilleri tercih etmeyenler ise çeyizlik lif modelleri içinden deneyerek istedikleri tarzı banyolarına taşıyabilecektir. Eksiltmeler ve artırmalar ile ortaya çıkan bu şık örgü lif çeşitleri elin içine geçebileceği şekilde örülerek keselenmeyi de oldukça kolay hale getirecektir.

 

Bahsettiğimiz örnekler gibi birçok farklı örneğin bulunduğu sitemizde sürekli yepyeni anlatımları ile örgü seven hanımlara yol gösterecektir.