Lida Jel Selülit Giderici ve Önleyici İnceltici Jel

Lida Jel Selülit Giderici ve Önleyici İnceltici Jel
28 Ocak 2023 17:00

Selülit önleyici ürünler arasında sıklıkla tercih edilen Lida Jel selülit giderici içerisinde sağlığa zararlı herhangi bir madde taşımaz. Formülasyonundaki doğal yağlar ve kimyasal koruyucu içermeyen bileşenleri sayesinde cilt üzerinde görülebilecek alerjik reaksiyonlar en aza indirgenir. Temiz içeriğe sahip olan Lida Jel, vücutta bulunan cilt problemlerinin tedavisine yardımcı olur. Genellikle kadınlar tarafından tercih edilen ürün erkek kullanımını da uygundur. Deri üzerinde beliren girinti ve çıkıntı görünümü azaltmayı hedefleyen krem daha sonrasında da yeni bir selülit görünümünün tekrarlanmaması için kullanılır. Deri altında meydana gelen bir problem olarak tanımlanan selülit görünümünün düzenli aralıklarla kullanılan Lida selülit giderici ile ortadan kalkması hedeflenir.

resim1

Lida Jel Selülit Giderici ve Önleyicinin Özellikleri

Selülit problemi her yaştan insanda görülebilecek bir cilt sorunudur. Bu yüzden lida selülit jeline ihtiyacı olan veya bu kremlerihali hazırda kullanan pek çok insan bulunur. Lida Jel ürünlerinin tercih edilmelerinin en önemli sebeplerinden bir tanesi; özel bileşenlere sahip olmasıdır. Tedavi edici etkisi bulunan bu ürünler spor ile desteklendiğinde daha da tatmin edici sonuçlar elde edilir. Örneğin; Lida Jel içerisinde bulunan kafeinin yağ yakıcı bir özelliği bulunur. Bu özellik egzersiz ile desteklendiğinde selülit görünümün daha hızlı şekilde tedavi edilmesi desteklenmiş olur. Yine Lida Jel’un içerisinde bulunan biberiye yağı, kan dolaşımını hızlandırarak tahribata uğramış deri altındaki hücreleri harekete geçirir ve düzelmesine yardımcı olur. Son olarak yine içeriğinde yer alan nane yağının cildi sıkılaştıran etkisi sayesinde selülit tedavisine katkıda bulunur.

resim2

Lida JelSelülit Giderici ve Önleyicinin Kullanım Alanları

Selülit kremi; kalça, karın, bacak, gögüs gibi bölgelere ihtiyaç dahilinde kullanılır. Lida selülit inceltici göbek bölgesindeki kullanıma da uygundur. Bu noktada önemli olan husus; selülitlerin çatlak ile karıştırılmamasıdır. Çünkü çatlak farklı bir sorunken selülit, deri altındaki yağ dokularının bozulmasından kaynaklanır. Özellikle Lida Jel’u bacaklara masaj yoluyla yedirerek bu bölgedeki sıkılaşmaya katkıda bulunabilirsiniz.Lida Jelselülit giderici; hormonal değişiklikler, kilo alıp verme, dengesiz beslenme ve zararlı alışkanlık gibi nedenlerle oluşmuş selülit görünümünün azaltılmasına yardımcı olur. Lida Jel ile cilt altındaki yağ dokusu desteklenerek pürüzsüz ve sıkı bir cilt oluşması desteklenir.