Levent Lazer Epilasyon

Levent Lazer Epilasyon
15 Şubat 2024 14:20

Lazer epilasyon, derideki tüy foliküllerini hedef alarak uzun süreli ya da kalıcı olarak tüyleri azaltan bir yöntemdir. Lazer ışınları, tüy köklerinde bulunan melanin pigmentini hedef alır ve ışığı emerek ısı üreterek onu parçalar. Bu prosedürden sonra tüy çıkarılması son derece zordur.

Lazer Epilasyonun Avantajları Nelerdir?

Lazer epilasyonun çok sayıda avantajı vardır. Bu, uzun vadede fayda sağlar ve levent lazer epilasyon kızarıklık ve ağda veya tıraşa kıyasla daha az acılıdır ve pürüzsüz bir cilt sağlar. Diğer tüy alma yöntemlerinden daha az maliyetlidir ve uzun vadede daha ucuzdur.

Lazer Epilasyon Kimlere Uygulanabilir?

Lazer epilasyon, neredeyse her tür cildi ve tüy rengini etkili bir şekilde ortadan kaldırma yeteneğine sahiptir. Bununla birlikte, açık cildi ve koyu tüyler en iyi sonuçları alırlar. Lazer epilasyon, hamilelerin, bazı ilaçlar kullananların ve cilt sorunları olanların yaptırmaması gerekir.

Lazer Epilasyon Hangi Bölgelere Uygulanabilir?

Lazer epilasyon, vücudun neredeyse her bölgesinde uygulanabilir. Lazer epilasyon, bacaklar, koltuk altları, bikini alanı, yüz, sırt ve göğüs gibi hassas bölgelere uygulanmamalıdır.

Epilasyonda Seans Aralıkları Ne Kadardır?

Lazer epilasyon işlemleri arasındaki süre, uygulanan bölgeye ve kişinin tüy yapısına bağlı olarak değişebilir. İlk seanslardan sonra genellikle dört ila altı haftada bir seans alınması önerilir. Seans sayısı arttıkça aralık ayın 8 ila 12 haftasına kadar çıkma olasılığı artacaktır.

Epilasyon Sırasında Acı Hissedilir mi?

Laser epilasyon sırasında batma veya karıncalanma hissi yaşayabilirsiniz. Bununla birlikte beşiktaş lazer epilasyon merkezimizde , ağda veya epilasyon cihazıyla tüy alma gibi yöntemler bu duyguyu genellikle hafifletir. Ağrı eşiği düşük olan kişiler, anestezik kremler kullanarak rahatlayabilir.

Epilasyon Sonrasında İz Kalır mı?

Doğru ekipmanlarla ve uzman bir kişi tarafından lazer epilasyon yapılırsa, kalıcı iz bırakma olasılığı çok düşüktür ve sarıyer lazer epilasyon merkezimide prosedürün tamamlanmasından sonra biraz kızarıklık ve şişlik olabilir. Bu belirtiler genellikle birkaç saat içinde ortadan kalkar.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon fiyatları, uygulanacak bölgeye, klinik veya merkezin konumuna, kullanılan lazer cihazının türüne ve yapılan seans sayısına bağlıdır. Detaylı fiyat bilgisi almanın en iyi yolu, yerel kliniklerle doğrudan iletişime geçmektir.