Lazer Epilasyon Avantajları

Lazer Epilasyon Avantajları
29 Temmuz 2021 14:32

Lazer epilasyon uygulamaları günümüzde istenmeyen tüylerin giderilmesinde fayda sağlayan güvenli bir uygulama olduğu için lazer epilasyon fiyatları düşüşe geçmiştir. Kadın ya da erkek fark etmeden kıl sorunu yaşayan herkese sağlıklı bir şekilde uygulanabilir. Herhangi bir risk taşımayan lazer uygulamalarının sağladığı en büyük avantaj kalıcı olması ve kişilerin zamandan tasarruf etmesini sağlamaktır.

 

 

Kısa sürede istenmeyen tüylere acı ya da ağrı hissi yaşamadan kalıcı bir şekilde kurtulmak lazer epilasyon işlemleriyle mümkündür. Lazer epilasyon fiyatları içinde kişilere özel olan uygulama uygun yöntemlerle yapılmasından dolayı maliyetleri düşük uygulamalar denilebilir.

Lazer Epilasyon Çeşitleri

Epilasyon işlemlerinde 4 farklı yöntem kullanılır. Bu aşamada önemli olan kişilerin kıl ve cilt yapılarına göre yöntemlerin belirlenmesidir. Böylelikle kısa sürede etkili sonuçlar alınması mümkün olmaktadır. En sık kullanılan epilasyon yöntemlerinden olan Ruby lazer ince ve dudak üstü tüyler için etkili iken Alexandrite açık tenli ve koyu renk kıllara sahip olan kişilerde başarılı sonuçlar verir.

Diode lazer epilasyon açık tenli kişilerde dâhil olmak üzere her cilt yapısına uygulanabilirken soğutucu jel kullanılarak uygulanmasından dolayı acı hissi oluşturmaz. ND YAG lazer epilasyon ise çok derinlere etki etmesi gerektiğinden dolayı acı hissi oldukça fazladır ve bu nedenle günümüzde tercih edilmeyen lazer epilasyon yöntemidir.

Lazer Epilasyon Fiyatları

Lazer epilasyon işlemlerinde maliyetler kişilere özel olarak hesaplanır. Bu durumun en önemli nedeni, kişilerin kıl ve cilt yapılarının birbirinden farklı olmasıdır. Kullanılan lazer epilasyon yöntemleri, kişilerin uzmanlık alanları ve merkezin konumu, seans süreleri ve sıklığı gibi konular lazer epilasyon fiyatları üzerinde etkili olur. Bu nedenle öncelikle muayene olunarak cilt analizi yapılması önem taşır.

Bölgesel Zayıflama Nedir?

Her kişinin kilosu ve vücut yapısı birbirinden farklıdır. Kişiler diyet ve spor yardımıyla kilo vermelerini sağlıyor olsa da bölgesel olarak birikmiş yağlardan kurtulmak kolay olmaz. Merkezlere başvurarak bölgesel zayıflama konusunda uzman desteği alınması bu bağlamda oldukça önemlidir. Bölgesel zayıflama bir kilo verme şeklinde düşünülmemelidir.

Bölgesel olarak birikmiş yağların özel yöntemler kullanılarak vücuttan dışarı atılması için fayda sağlayan etkili bir teknolojidir. İşlemin yapılması için cinsiyetin bir önemi olmadan herkese güvenli şekilde uygulama yapılabilir. Bölgesel zayıflama fiyatları da bu noktada belli olur.

Bölgesel Zayıflama Yöntemleri Nelerdir?

Bölgesel zayıflama cerrahi bir işlem gerektirmeden basit teknikler kullanılarak uygulanan başarılı sonuçlar veren bir yağ atımı yöntemidir. Bölgesel zayıflama fiyatları da tercih edilen yöntemlere göre değişkenlik gösterir.

Yöntemler olarak genellikle soğuk lipoliz, mezoterapi, liposuction gibi cerrahi gerektirmeyen kısa süreli işlemler uygulanır. Bu yöntemler sayesinde bölgesel olan yağlanmalar vücut dışına kolaylıkla atılabilir. İşlem sonrası rahatlık olsa da işlem öncesinde bölgesel zayıflama fiyatları öğrenilmelidir. Bu durum maddi açıdan zorda kalmamanız için gereklidir.

Dudak Dolgusu Nasıl Yapılır?

Dudak dolgusu uygulamaları mikro iğneler kullanılarak hyaluronik asit enjeksiyonuyla yapılır. 10 dakika gibi kısa bir sürede acı ya da ağrı hissi oluşmadan, herhangi bir ön hazırlık gerektirmeden oldukça pratik bir işlemdir.

Dudak dolgusu yapılacak olan bölgeye göre dolgu malzemesi hazırlanıp pratik bir enjeksiyon yapılarak gerçekleştirilen dolgu işlemi kadın ya da erkek fark etmeden herkese güvenle uygulanabilir. İşleme başlamadan dudak dolgusu fiyatları öğrenilerek yaptırmaya karar verebilirsiniz.

Dudak Dolgusu Kimlere Uygulanır?

Dolgu uygulamaları dudaklarına hacim kazandırmak isteyen ve dudaklarını dolgunlaştırmak isteyen herkese uygulanabilir. Uzman kişilerle görüşme yapılarak uygunluk belirlendikten sonra kısa sürede istenilen dudak dolgunluğuna ulaşılması oldukça kolaydır. Ancak dudak dolgusu fiyatları da oldukça yüksekten seyreder.

Dudak Dolgusu Fiyatları

Uygulama yapılacak olan merkezden randevu alarak fiyatlar hakkında bilgi almak için mutlaka ön muayene önem taşır. Böylelikle herhangi bir mağduriyet yaşanmadan istenilen hacimli dudaklara güvenli bir şekilde kavuşulması mümkün olur. Dudak dolgusu fiyatları kullanılan dolgu kalitesi ve dolgu miktarına göre değişkenlik gösterir.