Lavanta suyu nedir? Ne işe yarar?

Lavanta suyu nedir? Ne işe yarar?
19 Ocak 2019 12:36

Lavanta çiçeğinden elde edilen lavanta suyu, pek çok alanda kullanılan ve fayda sağlayan bir üründür. Doğal içeriğe sahip olan lavantanın suyu, en çok uykusuzluğa iyi gelmesi ile biliniyor. Uykusuz kaldığınız zamanlar ya da uykuya daha derin ve rahat bir şekilde dalabilmek için, bu suyu yastığınızın bir köşesine bir kaç damla şeklinde damlatabilirsiniz. Gece boyunca sizi rahatlatacaktır.

 

 

Lavanta Suyu Doğal Tonik Olarak Kullanılır

Lavanta suyu, hem sağlık alanında hem de kozmetik alanında kullanılan geniş kapsamlı bir üründür. Doğal tonik olarak kullanarak, genişlemiş gözeneklerinizi zamanla küçültebilir ve tıkanmış gözeneklerinizi de açabilirsiniz. Makyaj kalıntılarını, birikmiş yağ ve kirleri ise temizlemede oldukça etkili bir içeriğe sahiptir.

 

Hoş Kokusu İle Lavanta Suyu Solunum Yollarını Açıyor

Çok hoş bir kokuya sahip olan lavanta suyu, antiseptik özelliğe sahiptir ve solunum yollarının açılmasına olanak sağlar. Rahatlatıcı özelliği vardır ve sivilce tedavisinde de kullanılır. Bu hoş kokulu ve mucizevi lavanta ürünlerini https://www.thelifecoshop.com/lavanta-suyu-110-ml–634 adresinden temin edebilirsiniz.