Köpeciklere kötü maumale takipte!

Köpeciklere kötü maumale takipte!
19 Ocak 2012 12:27

SOKAK KÖPEKLERİNE KÖTÜ MUAMELE KAYIT ALTINDA

Tuzla Belediyesi sınırlarındaki sokak köpekleri sıcak bir barınağa kavuştu. Akfırat’taki ‘Sahipsiz Hayvan Doğal Yaşam Parkı’na getirilen sokak köpeklerinin aşı ve tedavileri yapılıyor, kısırlaştırılıyorlar. İki veteriner hekimin bulunduğu merkezde bir ameliyathane, 40 padok, 22 dönümlük arazi üzerinde ise 35 ayrı bölmede 150 kulübe ve 50 adet yemlik bulunuyor. Parkı, hayvanlara karşı sorumluluk duygusuyla hizmete açtıklarını söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Zaman zaman köpeklerin kötü muameleye maruz kaldıklarını duyuyor ve görüyoruz. Bunu ortadan kaldırmak için barınağı güvenlik kamera sistemiyle donattık. Parkı 24 saat izleme şansımız olacak. Kim hayvanlara kötü muamele yaparsa o kişi hakkında işlem yapacağız” dedi.

SOKAK KÖPEKLERİNE KÖTÜ MUAMELE KAYIT ALTINDA

 

Tuzla Belediyesi sınırlarındaki sokak köpekleri sıcak bir barınağa kavuştu. Akfırat’taki ‘Sahipsiz Hayvan Doğal Yaşam Parkı’na getirilen sokak köpeklerinin aşı ve tedavileri yapılıyor, kısırlaştırılıyorlar.

 

İki veteriner hekimin bulunduğu merkezde bir ameliyathane, 40 padok, 22 dönümlük arazi üzerinde ise 35 ayrı bölmede 150 kulübe ve 50 adet yemlik bulunuyor. Parkı, hayvanlara karşı sorumluluk duygusuyla hizmete açtıklarını söyleyen Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “Zaman zaman köpeklerin kötü muameleye maruz kaldıklarını duyuyor ve görüyoruz. Bunu ortadan kaldırmak için barınağı güvenlik kamera sistemiyle donattık. Parkı 24 saat izleme şansımız olacak. Kim hayvanlara kötü muamele yaparsa o kişi hakkında işlem yapacağız” dedi.