Kocasının spermine alerjisi var!

Kocasının spermine alerjisi var!
6 Kasım 2009 09:28

Şimdiye kadar okuduğunuz ya da bildiğiniz tüm alerji haberlerini bir kenara bırakın. ‘Karısına alerjisi olan adam’ın bile ötesine geçenler var! ABD’de bir çift, inanılmaz bir sorunla karşı karşıya… PENNYSYLVANIA- ABD’nin Pennysylvania eyaletinde yaşayan 26 yaşındaki Julie Boyde, kocası Mike’la düğün gecesi ilk ‘korunmasız’ cinsel deneyimlerini yaşadıklarında beklenmedik bir durumla karşılaştı.

İki yıldır birlikte olan ancak hep korunarak sevişen çift, düğün gecesinin şerefine prezervatif kullanmayı tercih etmedi. Julie, birliktelikten sonra bir şeylerin ters gittiğini anlamıştı.

“Her zaman çok dikkatliydik. Yani korunarak ilişkiye giriyorduk ama o gün…” diye anlatıyor, Julie ABC Haberleri’ne. “Artık evliydik sonuçta. Hamile kalırsam kalırdım. Bir şey yoktu bunda.”

“İçimde bir acı hissettim. Boşalma sırasında sanki birileri iğne batırıyordu, sonra her yerim yanmaya başladı. Korkunç ağrılı bir yanma hissi…”

Doktorlar, bu soruna bir açıklama getiremezken, Julie’nin bir arkadaşı genç kadının kocasının spermine alerjisi olabileceği düşüncesini ortaya attı. Julie, bir süre hastanede tedavi gördü.

Mike Boyde’un menisindeki proteinleri inceleyen uzmanlar, karısının vajinasının buna karşı bir reaksiyon geliştirmiş olabileceğini söyledi. Tedavi kimi çiftlerde başarılı olsa da Boyde’larda olmadı. Karı koca şimdi çocuk evlat edinme programlarına bakıyor.

Neyse ki evlilikleri tehlikeye girmedi!

(YAŞAM ÖZEL / GAZETEPORT)