Kızılay'dan engellilere akülü sandalye

Kızılay'dan engellilere akülü sandalye
21 Mayıs 2013 20:01

Kastamonu’nun Taşköprü ilçesinde Kızılay Şubesi tarafından 10 engelliye Cumhuriyet Meydanı’nda düzenlenen törenle akülü sandalye dağıtıldı.

Törene Kastamonu Valisi Erdoğan Bektaş, Ak Parti Kastamonu Milletvekili Hakkı Köylü, Taşköprü Kaymakamı Ali Yılmaz, Belediye Başkanı Hüseyin Arslan, Kastamonu İl Jandarma Komutanı Albay Tevfik Anzerlioğlu, İl Emniyet Müdürü Sami Uslu, daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum örgütü temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Türk Kızılayı Taşköprü Şubesi Başkanı Hüseyin Seven yaptığı konuşmada, “Türk Kızılayı’nın tarihsel ve toplumsal sorumluluklarını unutmadan çözümün parçası olma iradesini kararlılıkla sürdürdüğünü dile getirdi. Seven, Halktan aldıklarını yine halka ulaştırarak, alan el ile veren el arasında iyilik köprüsü olmaya devam etmektedir. Bu amaçla ilçemizde bulunan yürüme güçlüğü çeken engellilerimiz için Engelsiz Yaşam Projesi kapsamında Akülü tekerlekli sandalye bağış kampanyası düzenlemiş ve 10 adet akülü tekerlekli sandalye ile bir nebzede olsun bu hayırlı işe vesile olmuştur” dedi.